Anahtar Kelimeler: Yıllık Asfalt Özlemleri Buldu

SOMA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da, Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Karacahisar Mahallelerinin, karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda sathi kaplama çalışmasına başladı. Yaklaşık 40 yıldır mevcut yolda asfalt çalışması yapılmadığını belirten mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Soma’nın Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Karacahisar Mahallelerinde ikamet eden vatandaşların 40 yıllık asfalt özlemlerine Manisa Büyükşehir Belediyesi son verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut güzergâhta yürütülen temel çalışmanın ardından asfalt çalışmasına başlandı. Yürütülen çalışmayı; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Milliyetçi Hareket Partisi Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Can Doğan Cansever ve Mahalle Muhtarları inceledi. Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Balıkesir sınırında, Koyundere Mahallesi ile Karacahisar Mahallesi arasındayız. 3 yıldır bu bölgede yoğun bir çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Kiraz, Kaplan, Duğla, Türkali Mahallelerimizin bulunduğu yaklaşık 32 kilometrelik gurup yolunda çalışmalarımızı tamamladık. Bulunduğumuz alanda geçtiğimiz yıldan beri genişletme ve koruge boru döşeme çalışmalarımızı devam ettiriyorduk. Temel çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte 13 kilometrelik grup yolunun kalan kısmını da devam ettik. Daha önce Söğütçük Mahallemizle Koyundere Mahallemizi bağlayan yaklaşık 11 kilometrelik güzergâhımız vardı. Geçtiğimiz yıl tamamlamıştık. Devamın da bulunduğumuz bölgeyi Balıkesir karayollarına bağlayan yaklaşık 13 kilometrelik yolda sathi kaplamamızı tamamlıyoruz” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür ettiler

Asfalt çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Koyundere Mahalle Muhtarı İsmail Güneş: Allah razı olsun. Cengiz başkana teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 40 yıldır çalışma yapılmayan yolda genişleme ve sathi kaplama çalışması yapılıyor.

Büyükışıklar Mahalle Muhtarı Mücahit Çoban: Bizim için bu çalışma önem taşıyor. Daha önce yollarda arabalarımız, zarar görüyordu. Ulaşımda zorluk yaşıyorduk.

Karacahisar Mahalle Muhtar Behzat Yankıl: Vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi sayesinde güzel bir yolda ulaşım sağlayacak.40 yıldır yapılmayan yolu Büyükşehir Belediyesi yaptığı için teşekkür ediyoruz. Köy olarak çok memnun olduk. Bundan ötesi can sağlığı.



İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 18.09.2022 16:30:00 1838 0

Tarih: 18.09.2022 16:30

Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri