SARUHANLI - Bu yıl 40. yaşına giren Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 5 binden fazla resmin katıldığı yarışmaya bu yıl online başvuruların da kabul edilmesi nedeniyle rekor bir katılım hedefleniyor. ‘Doğayı Seviyorum, Çevreme İyi Bakıyorum’ temasıyla gerçekleştirilen yarışmaya son başvuru tarihi 2 Nisan 2021.

Pınar tarafından çocukların sosyal becerilerini geliştirmek ve onlara resim sanatını sevdirmek amacıyla 40 yıldır aralıksız düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, 2 Nisan 2021’e kadar Türkiye’nin 7 bölgesi, özel eğitim ve uygulama okulları ile K.K.T.C., Almanya ve Azerbaycan’daki 6 - 14 yaş arasında ilköğretim çağındaki çocukların başvurularını bekliyor.

Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’na katılım sağlamak isteyen çocuklar resimlerini www.pinar.com.tr web sitesine yükleyebiliyor, aynı zamanda kargo yoluyla şirket adresine gönderebiliyorlar. 

Bu yılın teması, çocukların ilgi alanlarına göre belirlendi

40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın  bu yılki teması, bir önceki resim yarışmasına katılan resimlerin analizleri yapılarak hazırlanan Sosyolojik Araştırma Raporu’nun sonuçlarından elde edilen veriler ışığında “Doğayı Seviyorum, Çevreme İyi Bakıyorum” olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 39. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’na başvuran 5 binden fazla resim incelenerek hazırlanan rapor sonuçlarına göre çocukların resimlerine en fazla yansıyan tema ‘doğa ve insan’ oldu.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 16.03.2021 10:11:00 2302 0

Tarih: 16.03.2021 10:11
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00