SARUHANLI - Milli Egemenlik İlköğretim Okulu´nda binlerce öğrenci yetiştiren ve 2011 yılında Halk Eğitim Müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Nuri Güncan Aralık 2016 itibari ile emekliye ayrılı. Güncan´a Halk Eğitim Müdürlüğü´ndeki mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

İshakçelebi Mahallesinde ki Ergun Kasap Restoran´da düzenlenen veda yemeğine, Saruhanlı Halk Eğitim merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Müdür Yardımcısı Bilal Eğilmez, kurum personeli ve kurs öğretmenleri katıldı.

Programda konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, ?çalışkan, dürüst ve samimi bir kişiliği olan müdür yardımcımız Nuri Güncan hocamızın emekliye ayrılması dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum.? Dedi.

Emeklilik yaşamında kendisine ailesine sağlık ve mutluluk temennisinde bulunan Yüksek, şöyle dedi; ?Birlikte çalıştığımız süre boyunca çalışkanlığından dürüstlüğünden ve samimiyetinden ödün vermeyen bir arkadaşımızın emekliye ayrılması kurum adına hüzünlü fakat kendisi adına mutlu bir hadisedir.?

Nuri Güncan ise, böyle güzel insanlardan ayrılmanın zor olduğunu fakat emekliye ayrılmasının kendisi için daha hayırlı olacağına düşündüğünü belirterek, herkesten helallik diledi. Güncan, birlikte çalıştığı süre boyunca çok mutlu anların geçtiğini de sözlerine ekledi.



İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 26.12.2016 11:28:03 882 0
Tarih: 26.12.2016 11:28 Güncelleme: 26.12.2016 11:28
Haberi Sesli Oku