Anahtar Kelimeler: 34 YIL SONRA GELEN MUTLULUK

52 YAŞINDA ANNE OLMANIN SEVİNCİNİ YAŞADI 
AYŞE BAŞKAL:  RABBİMDEN ÜMİDİMİZİ HİÇ KESMEDİK, ÇOK MUTLUYUM, YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM”

MANİSA - Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan Ayşe Başkal, 34 yıl hep onu aradık. Rabbimizden ümidimizi hiç kesmedik. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim” dedi. 
Manisa'nın Karaağaçlı mahallesinde yaşayan Ayşe Başkal (52) ve İbrahim Başkal (56) çiftinin 34 yıllık çocuk özlemleri Manisa'daki 8 Eylül Hastanesinde son buldu. Yıllardır bir hastalıkları olmamasına rağmen çocuk sahibi olamayan çift, Ukrayna, Kıbrıs ve İzmir'de çeşitli hastanelerde tüp bebek denedi. Yedi defa tüp bebek yöntemini deneyen ve içlerindeki evlat sevgisinden dolayı bir türlü çocuk isteğinden vazgeçmeyen Başkal çifti, mutluluğu 34 yıl sonra buldu.
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne başvuran Başkal çifti, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Süleyman Emre ve ekibi tarafından gerçekleştirilen tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu. Başarılı bir doğum sonrasında Ayşe Başkal, bir kız çocuğu sahibi oldu. 3 kilo 850 gram doğan bebeğe Sümeyye Nur ismi verildi.
34 yıl çocuk sahibi olmak için beklediklerini söyleyen Ayşe Başkal, 34 sene çocuğumuz olmadı. 6-7 defa tüp bebek denedik ama olmadı. Allah bize bu günleri gösterdi” diye konuştu.
Hiçbir hastalığı olmamasına ve doktorların sürekli `çocuğunuz olacak` demesine rağmen 34 yıl boyunca çocuk sahibi olamadıklarını anlatan Ayşe Başkal, Nasip bugüneymiş. Hiç vazgeçmedik. 52 yaşındayım. Hep aradık, aradığımızı da bulduk inşallah. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim. Hiç ümidimizi kesmedik. Rabbim herkese evlat sevgisini tattırmayı nasip etsin. Şimdiye kadar tüp bebek için çok para harcadık. Her denememizde 10 bin lirayı geçiyordu. Kıbrıs'a, Ukrayna'ya, İzmir'e gittik tüp bebek için. Evlat sevgisi için hiç vazgeçmedik. Allah herkese versin. Çocukları çok seviyordum. Allah'tan hiç ümidimi kesmedim. Eşim de aynı şekilde” dedi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 28.01.2015 08:58:26 1144 0
Tarih: 28.01.2015 08:58 Güncelleme: 28.01.2015 08:58
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri