Ak Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “Bütün kirli oyunlara inat birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. 30 Mart seçimlerinde sandıkları patlatacağız” dedi.

Tanrıverdi, Saruhanlı-Manisa arası yolcu taşımacılığı yapan 19 No’lu Sınırlı Sorumlu Taşıma Kooperatifi üyesi şoförlerle İlçede ki Üzüm Otel’de bir araya geldi.

Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada Manisa’nın Büyükşehir olduğunu, Manisa’nın normal şartlar altında 70 yıl sonra Büyükşehir olmayı hak ettiğini ancak çaba ve gayretleri sonucu bunu 70 yıl önceye aldıklarını kaydetti.

Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da insan merkezli hizmet odaklı yönetim biçimini ortaya koyacaklarını dile getiren Tanrıverdi, şöyle konuştu.

“Bütün kirli oyunlara inat birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız. İstikrar ve güveni sağlayan, ekonomik olarak Türkiye’yi büyüten, Dünya ülkeleri arasında itibarlı bir hale getiren, her bir vatandaşımızı onurlu bir vatandaş haline getiren Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti iktidarının kesinlikle karizmasını çizdirmeyeceğiz. 30 Mart seçimlerinde sandıkları patlatacağız.

Bizler insan merkezli hizmet odaklı çalışıyoruz. Yanı başımızda ki İzmir’i görüyorsunuz.  Büyükşehir Belediyesi kendi vatandaşlarına bile bile arsenikli su içirdi. Çünkü Hıfzıssıhhanın yaptığı tahlili görüyoruz. Ama bunu halkına içirmekten geri durmadılar. Hükümetimiz bu konuya el koydu, Büyükşehrin yapması gereken işi hükümetimiz yaptı. Gördes Barajından İzmir’e içme suyu nakletti. Daha öncesine giderseniz İstanbul’da susuzluktan kırılıyordu insanlar. Çöp dağları oluşmuştu. O zaman kim vardı. CHP’li Belediye Başkanı vardı. Göklere bombalar atıyorlardı yağmur yağsın diye… Ancak bir damla su yere düşmüyordu. Tayyip Bey seçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İstanbul suya kavuştu. İstanbul 20 yıldan bu yana su sorunu yaşamıyor.”

Tanrıverdi, Büyükşehir yasasının uygulama girmesiyle kentteki taşıma şirketlerinin denetimli halk otobüsleri olarak faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti. Ak Partili Tanrıverdi, şoförlere Saruhanlı’ya otobüs terminali yapılması sözü de verdi.

İlçede ki programa Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkan Vekili Ahmet Gökmen de katıldı.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 15.01.2014 17:48:04 404 0

Tarih: 15.01.2014 17:48

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri