Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

3 Partinin İmzasıyla ?15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı? Adı Verildi

3 Partinin İmzasıyla ?15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı? Adı Verildi

SARUHANLI - 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Saruhanlı halkı tarafından tutulan demokrasi nöbetinin yanısıra düzenlenen çeşitli etkinliklerle telin edilen darbe girişimine Belediye meclis üyeleri de duyarsız kalmayarak Ağustos ayı toplantısında üç par

SARUHANLI - 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Saruhanlı halkı tarafından tutulan demokrasi nöbetinin yanısıra düzenlenen çeşitli etkinliklerle telin edilen darbe girişimine Belediye meclis üyeleri de duyarsız kalmayarak Ağustos ayı toplantısında üç partinin oy birliği ile Hükümet konağı yanındaki tören alanının adı ?15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı? olarak değiştirildi. 

Saruhanlı Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´nın başkanlığında Üzüm Otel´de yapıldı. Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimine karşı, mecliste grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin imzasıyla ortak bir bildiri yayınlandı. Ayrıca ilçede tören alanı olarak kullanılan meydana, oy birliğiyle ?15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı? adı verildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor