Anahtar Kelimeler: 250 kilo eve hapis etti
SAĞLIK - 4 çocuk annesi, 1 torun büyük annesi Pakize Yemşen, aşırı kiloları yüzünden lavabo ihtiyacını dahi tek başına gidemediğini belirterek, halen kilo almaya devam etmesi yüzünden yürüme yetisini kaybettiğini söyledi.

250 kilo eve hapis etti aşırı kilo,kahramanmaraş

Zaman zaman çeşitli diyetler uygulayan ama başarısız olan Pakize Yemşen, ikamet ettiği Yahyakemal Mahallesi 75. sokak üzerindeki evinde hapis hayatı yaşadığını söyledi.

Aşırı kiloları yüzünden sağlığının her geçen gün bozulduğunu kaydeden Pakize Yemşen, 7-8 yıldır bu durumdayım. Ne yürüyebiliyorum, ne bir iş yapabiliyorum. Çocuklarımın bir veli toplantısına dahi gidemiyorum. Son beş yıldır evimden dışarı çıkamıyorum. Bu kanepe üzerinde sadece oturuyorum. Kim istemez ailesine yemek hazırlamak. Kendi işimi dahi göremediğim için evimin hiçbir işine de bakamıyorum. Yardım istiyorum. Tek başıma lavabo ihtiyacımı dahi yapamıyorum. Bir torunum var benimle oynamak istiyor gezmek istiyor. Her şeyden mahrum kaldım. Başvurduğum hastanelerde görev yapan doktorlar, bir şey yapamayacaklarını söylüyor” dedi.

Kahramanmaraş'ta bir fabrikada askeri ücretle çalışan Pakize Yemşen'in eşi 48 yaşındaki Yusuf Yemşen ise, Benim eşim 2 yıl önce 190 kiloydu. Şuan 250 kiloya çıktı. Ben sayın başbakanımızdan yardım istiyorum. Askeri ücretle evimin geçimini sağlayabiliyorum. İşimden arta kalan zamanlarda evin işlerine bakıyorum. Eşim hastalığı başta beni olmak üzere tüm ailemizi olumsuz etkiliyor. Yeter ki eşim sağına kavuşsun akrabaların yardımıyla yaptığımız evimi dahi satarım. 5 yıldır evin içinde” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 1.04.2015 10:28:35 1269 0

Tarih: 01.04.2015 10:28
Haberi Sesli Oku

Saglik

Saglik Haberleri
7.04.2025 14:05:00