HABER MERKEZİ - İzmir`de 237 kiloya kadar çıktığı için yatağa bağımlı kalan ve yetkililerden yardım isteyen Emel Alyaf, hastaneye yatırıldı.

Obezite tedavisini yarıda bıraktığı için yaklaşık 150 kilo aldığını aktaran Alyaf, “Tedavisi olanlar sakın tedavisini yarıda bırakmasın. Yoksa daha çok kilo alıyorsunuz. Ben artık yürüyemiyorum” dedi.

İzmir’in Torbalı ilçesinde şişmanlık sebebiyle hareket edemeyen 20 yaşındaki Emel Alyaf, günlerdir tedavi görmek için kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyordu. 4 yıldır evden çıkamayan Alyaf, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Palyatif bölümünde, tedavi altına alındı. Genç kız için İzmir’de obezler için özel olarak hazırlanmış iki yataktan birisi tahsis edildi.

“SAKIN TEDAVİNİZİ YARIDA BIRAKMAYIN”
Tedavi olacağı için mutlu olduğunu ifade eden Alyaf önceleri kilosu normal olmasına rağmen obezite tehlikesi olması sebebiyle tedavi gördüğünü ancak daha sonra tedaviyi bıraktığını söyledi. Tedaviyi bırakmasıyla birlikte kilo aldığını aktaran Alyaf, “Tedavim devam etseydi bu hale gelmezdim. Obezite olan hastalarımız tedavisi olanlara sesleniyorum. Sakın tedavilerini yarıda bırakmasınlar. Yoksa hızla kilo alıyorsunuz. Ben artık yürüyemiyorum” dedi.

“HERKES GİBİ KOŞMAK İSTİYORUM”
“Türkiye her şeye çözüm buluyor umarım benim iyileşmem için de çözüm bulurlar” diyen Alyaf şunları söyledi: “Sadece zayıflamak kendi ayaklarım üzerinde yürümeyi istiyorum. Herkes gibi koşmak istiyorum. Kalkamıyorum tek başıma ben kalkamıyorum. Yürürken nefes alamıyorum. Annemin yardımıyla hayatımı sürdürüyorum. O olmasa ortada kalırdım.”



Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 3.10.2014 11:14:41 0
Tarih: 03.10.2014 11:14 Güncelleme: 03.10.2014 11:14
Haberi Sesli Oku