Anahtar Kelimeler: . Manisa Mesir Tiyatro Festivali başladı

1. Manisa Mesir Tiyatro Festivali başladı
485. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında, bu yıl ilk kez düzenlenen Manisa Mesir Tiyatro Festivali, "Ağaçlar Ayakta Ölür" oyunuyla perdelerini açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleşen oyun, tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü.
485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, "Dolu Dolu Festival" sloganıyla düzenlenen etkinlikleriyle kültür ve sanatı Manisa’ya taşıyor. İspanyol yazar Alejandro Casona'nın kaleme aldığı, Nevra Serezli ve Aziz Sarvan'ın başrolünde olduğu "Ağaçlar Ayakta Ölür" aile bağları, umut ve fedakarlık temalarıyla izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, oyun sonunda usta oyunculara teşekkür edip Festival’e dair bilgiler vererek, ilk kez düzenlenen Tiyatro Festivali’ni devamlı hale getirmek istediklerini dile getirdi.
1. Manisa Mesir Tiyatro Festivali, 27 Nisan'a kadar sürecek ve farklı oyunlarla tiyatroseverleri ağırlayacak. Festival kapsamında sahnelenecek oyunlar arasında "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü", "Tatlı Kaçık", "Sığınamayanlar", "39,5 Basamak" ve "Ceko ile Pepo" gibi eserler bulunuyor.



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 23.04.2025 16:23:00 1497 0
Tarih: 23.04.2025 16:23 Güncelleme: 23.04.2025 16:23
Haberi Sesli Oku