Tarih: 21.09.2022 10:28

18 Yaşındaki intihar ederek hayatına son verdi

Facebook Twitter Linked-in

DEMİRCİ - Demirci’de 18 yaşındaki genç kendini ip ile ağaca asarak intihar edip yaşamına son verdi.

Olay, Demirci’nin Tekeler Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Tekeler Mahallesindeki evinden önceki gece saat 22.00 sularında ayrılan genç kayıp olarak bildirildi. Ailesi kayıp genç için Demirci ilçe Jandarma Karakol Komutanlığına ihbarda bulundu.

Kayıp genç için Tekeler Mahallesi sakinleri arama için seferber oldu. Kayıp genci aramaya çıkanlar çevrede her yere baktı. Kayıp genci 20 yaşındaki ağabeyi Tekeler Mahallesi'nin altı mevkiinde bir ağaçta asılı olarak buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, Jandarma ekipleri ve Demirci Cumhuriyet Savcısı intikal etti. İntihar ettiği şüphe edilen gencin cesedi ve çevresinde geniş çaplı araştırma yapıldı. Yapılan inceleme ve tahkikatların ardından kayıp gencin cansız bedeni Demirci Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan intihar eden gencin bu yıl Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu Ormancılık bölümüne kayıt yaptırdığı öğrenildi. Futbol tutkusu olduğu da öğrenilen Kenan Keskin'in en büyük hayalinin Demirci Belediyespor kulübünde futbol oynamak olduğu da mahalle sakinleri tarafından ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —