Tarih: 16.09.2024 17:47

17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başlıyor...

Facebook Twitter Linked-in

17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başlıyor...

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali bu yıl 16 - 24 Eylül tarihleri arasında yapılıyor.

Festivalde, kortej yürüyüşü, resmi tören, birbirinden özel sanatçıların konserleri, kuru üzüm yarışması, alışveriş sergi ve stantları, çocuk eğlenceleri, lunapark ve daha birçok etkinlik yer alıyor.

"Ödüllü Kuru Üzüm Yarışması"

Belediye Başkanımız Ekrem Cıllı, "Ödüllü Kuru Üzüm Yarışması" kazananların belirlenmesi konusunda;  yarışmaya giren üzümlerin değerlendirirken vatandaşlarımıza tüm şeffaflığı ile canlı yayın eşliğinde yapılması hususunda talimat verdi. 17 Eylül Salı günü saat 10.30'da, Serdar Yaralı Kültür Merkezi'nde, 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında, ödüllü kuru üzüm yarışması değerlendirme programı düzenlenecektir.

-Alışveriş Sergileri açıldı-

Belediye tarafından düzenlenecek olan "17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında 16 - 24 Eylül tarihleri arasında Hükümet caddesi üzerine alışveriş sergi ve stantları kuruldu.

-Çocuklar için Luna Park Kuruldu-

Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan "17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında 16 - 24 Eylül tarihleri arasında Hükümet Konağı karşısındaki otopark alanına çocuklarımız için lunapark kurulacak.

-Konserler düzenlenecek-

BİLAL SONSES, ECE MUMAY, SEFO 20, 21 ve 22 Eylül 2024 tarihlerinde saat: 20.30'da 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında sahne alacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —