ASAYİŞ - Kocaeli´nin Darıca ilçesinde Karagel ailesi, 1999 yılında "Komşuya gidiyorum" diye evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alamadıkları 61 yaşındaki anneleri Müyesser Karagel´i 16 yıldır sokak sokak arıyor.

16 yıldır sokak sokak annelerini arıyorlar - Tıkla İzle

Darıca´da Karagel ailesi, 16 yıldır kayıp olan annelerini sokak sokak her direğe kayıp ilanı asarak bulmaya çalışıyor. 12 Nisan 1999 yılında Darıca Osmangazi mahallesi Aşıroğlu caddesi Beyazıt sokaktaki evinden "Komşuya gidiyorum" diye ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 61 yaşındaki Müyesser Karagel, aradan 16 yıl geçmesine rağmen bulunamadı. 16 yıldır aralıksız olarak annelerini arayan ailesi ise hiç bir iz bulamamalarına rağmen annelerini bulma umutlarını kaybetmeden sokak sokak aramaya devam ediyor.
Aradan geçen 16 yıla rağmen halen elindeki kayıp ilanlarını sokaklara asarak annesini aradığını dile getiren Seyhan Karagel, ?12 Nisan 1999 yılında kayboldu. Hiçbir haber alamadık. Televizyon, gazete ve radyolarda çıkmamıza rağmen hiçbir sonuç elde edemedik. Annemi arıyorum. Televizyonlara, gazetelere başvurularımız oldu, mahkemeye, polise gittik hiçbir sonuç elde edemedik? dedi.

?NE ÖLÜSÜNÜ NE DİRİSİNİ BULABİLDİK?
Üzerinde bizlerin kimlikleri, banka cüzdanları vardı diyen Karagel, ?Sabah 5´de abime kahvaltı hazırlıyor. Kahvaltı hazırladıktan sonra abimin arkasından çıkıp gidiyor. Üzerinde bizlerin kimlikleri, banka cüzdanları vardı. Bankadan hiç para çekmemiş. Ne ölüsünü ne dirisini bulabildik. Bursa´dan birisi ´annenizi bulduk´ dedi. Asılsız çıktı. Köy muhtarı ile irtibata geçtim. Şahsı bulduk, ´ben öyle bir şey söylemedim´ dedi? şeklinde konuştu.

?KOMŞUYA GİDİYORUM DİYE ÇIKTI?
Müyesser Karagel´in bir diğer oğlu Sedat Karagel ise, ?Buradan komşuya gidiyorum diye çıktı. Hala da dönmedi. O kadar aramamıza rağmen çaba göstermemize rağmen hiçbir sonuç alamadık, hiçbir sonuç alamadık. Hala daha arıyoruz? ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI"
Eşinden gelecek bir haberi beklediklerini belirten Müyesser Karagel´in kocası Rafet Karagel, ?Eşimin psikiyatrik durumu vardı. O durumdan dolayı hastanelere götürdük, tedaviye götürdük. O zaman benim ayağım kırıktı. Çocuklarım götürdü tedaviye. Sabahleyin ben evde yatıyordu. Sabah evde büyük oğlum Ayhan Karagel´in yemeğini verdi. Bir saat sonra çocuklara ´Anneniz nereye gitti´ diye sordum, ´Bilmiyoruz´ dediler. Başladık aramaya, o zamandan beri arıyoruz bulamadık. Kayıp bürosuna gittim, ne savcılığı kaldı ne emniyeti kaldı. Eşim kaybolduğunda 6 tane çocuğum o zamanlar 11-12 yaşındaydı, şimdi 25-30 yaşlarına geldiler. O andan bu yana arıyoruz. Ne ölüsünü bulabildik ne de dirisini bulabildik? diye konuştu.
Annelerinin bulunmasını isteyen aile, annelerini görenlerden yardım isteyerek 0545 937 3793 numaralı telefonu aramalarını istediler.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.12.2015 10:26:10 554 0

Tarih: 28.12.2015 10:26
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00