MANİSA - 15 Temmuz 2016’da emperyalist uşağı fetö’cü hain teröristler, ülkemizi işgal ederek topyekûn Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Milletine diz çöktürmek, millî iradeyi, devlet kurumlarını ele geçirmek için darbe girişiminde bulunmuştur. Türk Milleti canı pahasına tankların önünde durmuş, gözünü kırpmadan kurşunlara meydan okumuş, bombalara etten duvar örmüştür. Şehit olmuş ancak devletimize diz çöktürmek isteyen hainlere ve efendilerine geçit vermemiştir. Gazi Meclisimiz, milletimizin şanına yaraşır bir şekilde fetö’cü hainlerin ve emperyalistlerin oyunlarını bozmuş, Meclisin işgalini önlemiştir. Bu anlamda 15 Temmuz, Türk milletinin iradesine sahip çıktığı, yeniden diriliş destanını yazdığı gündür.

15 Temmuz hain darbe girişimi, siyasi görüşümüz ne olursa olsun vatan, millet ve bayrak ortak paydasında buluşup düşmanlara ve hainlere karşı birlikte hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Ancak, fetö ağzıyla konuşan zillet ittifakı 15 Temmuz darbe girişimine “tiyatro, kontrollü darbe” diyerek fetö terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışmakta, terör örgütleriyle mücadele için 20 Temmuz 2016’da çıkarılan OHAL Kararnamesini “asıl darbe” olarak nitelendirmektedir. Miting meydanlarında cezaevlerindeki fetöcü hainlerin adlarını okuyarak alkışlatan Kılıçdaroğlu, helalleşme adı altında pkk ve fetö terör örgütünü meşrulaştırma sevdasına devam etmektedir. Fetö terör örgütünün ağızıyla konuşan zillet ittifakı, her fırsatta fetö’yü meşrulaştırmaya çalışmakta, iktidara geldikleri takdirde tutuklanan ve kamudan ihraç edilen fetöcüleri serbest bırakacağını söylemektedir.

Türk Milleti, 15 Temmuz’da tek vücud olarak fetö’cü hainleri tarihin karanlık sayfalarına gömdüğü gibi 2023 seçimlerinde de fetö’ye sahip çıkan, pkk’nın siyasi kolu HDP ile işbirliği yapan ve Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet eden zillet ittifakını sandığa gömecektir. Uzun yıllar sinsi ve sistematik şekilde, devlet ve toplum hayatına virüs gibi sızan Fetö’yle mücadele 15 Temmuz akşamı sona ermemiştir, yoğun ve kararlı bir şekilde devam etmektedir. FETÖ’nün en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilinceye kadar FETÖ’yle mücadeleye devam edilmeli, Pensilvanya’daki teröristbaşı ülkemize getirilerek yargılanmalıdır. MHP olarak Fetö’nün kökünün kazınması için atılan her adımı desteklemeye devam edeceğiz.

15 Temmuz hain darbe girişimiyle emellerine ulaşamayan hainler ve efendileri; bugün siyasi kuşatmalar, terör örgütleri, ekonomik operasyonlar ve içimizdeki işbirlikçilerin destekleriyle Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışmaktadır.   Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de hiçbir hain güce boyun eğmeyecek, yenilmeyecektir.  Darbecilere göğsünü siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimiz ile ülkemize ve demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarımıza şükran ve saygılarımı sunuyor, Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyorum.



Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 15.07.2022 15:06:00 1266 0
Tarih: 15.07.2022 15:06 Güncelleme: 15.07.2022 15:06
Haberi Sesli Oku