Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, vatandaşların 155 polis hattını aramaktan çekinmemeleri gerektiğini ifade etti.

Emniyet Müdürü Balaban, İlçe Kaymakamlığı’nca yürütülen “El ele güzel günlere” projesi kapsamında Saruhan mahallesi sakinleriyle bir kahvehanede düzenlenen huzur toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda ilçede meydana gelen dolandırıcılık, hırsızlık ve buna benzer asayiş olayları hakkında vatandaşları bilgilendiren Balaban, kötü niyetli kişilere karşı polis ve vatandaşın el ele çalışması gerektiğini anlattı.

Vatandaşların şüpheli durumlarda 155 polis imdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerektiğini ifade eden Balaban, şöyle dedi:

“Vatandaşlarımız şüpheli gördükleri kişileri ihbar etsin. İhbar mekanizması çalışmazsa polis iş yapamaz. Bizde ihbarcının kimliği her zaman gizli kalır. Bizler ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Hırsızlık olayları büyük ölçüde azaldı. Vatandaşlarımız da bize yardımcı olursa hep beraber daha büyük işler yaparız.”

-Dolandırıcılık Uyarısı-

Balaban, telefonda kendisini hakim yada savcı olarak tanıtıp, kontör ve para isteyen kişilere itibar edilmemesi gerektiği uyarısında da bulundu.

Daha çok büyükşehirlerde yaşanan söz konusu dolandırıcılık olaylarının zaman zaman Saruhanlı’da da meydana gelebildiğini anlatan Balaban, bu tür olaylara karşı vatandaşların uyanık olması gerektiğini, hiçbir kamu görevlisinin vatandaştan kontör ya da para isteme yetkisine sahip olmadığını kaydetti.

Toplantıda Polis Merkezi Amiri Komiser Muzaffer Ay ile Saruhan mahallesi muhtarı İbrahim Anat ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı Halil Atak da yer aldı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 31.01.2014 13:54:22 0
Tarih: 31.01.2014 13:54 Güncelleme: 31.01.2014 13:54
Haberi Sesli Oku