MANİSA - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile 17 ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı dönüşümünde hız kesmiyor. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın İsaca Mahallesi´nde başlattığı 5 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarında hızla sona doğru ilerlerken Akhisar´ın Hamitköy Mahallesi´nde başladığı 18 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarına da devam ediyor. 

İsaca´nın beklediği hizmet MASKİ´yle hayat buldu 
MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı İsaca Mahallesi´nde de altyapı yenileme çalışması yürütüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekiplerince mahallede 5 kilometrelik ana kanalizasyon hattı döşeme işi gerçekleştiriliyor. Çalışma tamamlandığında mahallenin 4 buçuk kilometrelik içme suyu şebekesinin de proje kapsamında yenileneceği öğrenildi. Mahalleye sıfırdan içme suyu deposu ve foseptik de inşa eden MASKİ, son olarak ise 17 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeyerek üstyapıyı da sağlıklı bir görünüme kavuşturacak. 
İsaca Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Arkan, ?Daha öncesinde altyapı anlamında çok büyük sıkıntılarımız vardı. Şuan hepsi sıfırdan yapılıyor. Bittiğinde çok da güzel olacağını düşünüyorum. Değer biçilmez bir yatırım. Mahallemiz bildik bileli böyle büyük bir hizmet görmedi. 100 sene daha da görmez. Şehir merkezinde ne varsa burada da yapılıyor. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a çalışmalarından dolayı çokça teşekkür ve selam ederiz. Allah bin kere razı olsun? dedi. 

Hamitköy´de çalışmalar son sürat 
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Akhisar´ın Hamitköy Mahallesi´nde 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi son sürat devam ediyor. 10 kilometrelik altyapı işinin noktalandığı mahallede 100 tonluk içme suyu deposu ve hidrofor binası inşaatına da başlandı. 
Hamitköy Mahalle Muhtarı Mustafa Sadak, ?Yapılan çalışmalardan memnunuz. Mahallemiz merkez mahalleler gibi oluyor. Mahalle sakinleri de çalışmalardan çok memnun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz? dedi. 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.08.2018 16:10:36 402 0

Tarih: 27.08.2018 16:10
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00