MANİSA - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile 17 ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı dönüşümünde hız kesmiyor. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar´ın İsaca Mahallesi´nde başlattığı 5 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarında hızla sona doğru ilerlerken Akhisar´ın Hamitköy Mahallesi´nde başladığı 18 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarına da devam ediyor. 

İsaca´nın beklediği hizmet MASKİ´yle hayat buldu 
MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı İsaca Mahallesi´nde de altyapı yenileme çalışması yürütüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekiplerince mahallede 5 kilometrelik ana kanalizasyon hattı döşeme işi gerçekleştiriliyor. Çalışma tamamlandığında mahallenin 4 buçuk kilometrelik içme suyu şebekesinin de proje kapsamında yenileneceği öğrenildi. Mahalleye sıfırdan içme suyu deposu ve foseptik de inşa eden MASKİ, son olarak ise 17 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı döşeyerek üstyapıyı da sağlıklı bir görünüme kavuşturacak. 
İsaca Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Arkan, ?Daha öncesinde altyapı anlamında çok büyük sıkıntılarımız vardı. Şuan hepsi sıfırdan yapılıyor. Bittiğinde çok da güzel olacağını düşünüyorum. Değer biçilmez bir yatırım. Mahallemiz bildik bileli böyle büyük bir hizmet görmedi. 100 sene daha da görmez. Şehir merkezinde ne varsa burada da yapılıyor. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a çalışmalarından dolayı çokça teşekkür ve selam ederiz. Allah bin kere razı olsun? dedi. 

Hamitköy´de çalışmalar son sürat 
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Akhisar´ın Hamitköy Mahallesi´nde 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi son sürat devam ediyor. 10 kilometrelik altyapı işinin noktalandığı mahallede 100 tonluk içme suyu deposu ve hidrofor binası inşaatına da başlandı. 
Hamitköy Mahalle Muhtarı Mustafa Sadak, ?Yapılan çalışmalardan memnunuz. Mahallemiz merkez mahalleler gibi oluyor. Mahalle sakinleri de çalışmalardan çok memnun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz? dedi. 



Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Başkan Dutlulu: "5 bin tane gencimize, üniversite öğrencimize aylık 1000 TL olmak üzere burs başlayacak"

Başkan Balaban, CHP milletvekillerini ağırladı

Dünya, çömleğin kalbi Menemen'de buluşuyor

Otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Polisi darbeden saldırgan tutuklandı

Salihlili judocu Zeynep Sağır, Türkiye üçüncüsü oldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Salihli Belediyespor’da 5 imza birden

Manisa FK, milli araya moralli girmek istiyor

MANİSA’NIN EN ZENGİN VE EN FAKİR İLÇELERİ BELLİ OLDU

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.08.2018 16:10:36 453 0

Tarih: 27.08.2018 16:10 Güncelleme: 27.08.2018 16:10
Haberi Sesli Oku
27.08.2025 16:00:00