SARUHANLI/DİLEK - Saruhanlı ilçesinde 13 yaşındaki lise öğrencisi Eylül Merter, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Merter´in telefonunun en son İzmir´den sinyal aldığını belirtti.
Manisa´da yaşayan 13 yaşındaki lise öğrencisi Dilek Merter, bayramlaşma için geldiği Saruhanlı´nın Dilek Kasabası´nda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi.
Başarılı bir öğrenci olan ve Sağlık Meslek Lisesi´nde kaydını yaptıran Dilek Merter, 31 Ağustos günü bayramlaşmak amacıyla Dilek Kasabası´na gitti. İddiaya göre Merter, kasabada yaşayan ve henüz kimliği açıklanmayan 17 yaşındaki bir çocuk tarafından takibe alındı ve zorla kaçırıldı.
Kızından haber alamayan aile telaşlanırken olay kısa sürede duyuldu ve aile soluğu jandarmada aldı ve suç duyurusunda bulundu. 4 gündür kızından haber alamayan aile perişan olurken CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer devreye girdi.
SON İZ İZMİR´DEN
Vekil Biçer, olayı sosyal medya hesabından paylaştı ve hızla yayıldı. Egedesonsöz´e açıklamalarda bulunan Tur Yıldız Biçer, Merter´in telefonundan en son İzmir´in Bayraklı ilçesinde sinyal alındığını belirtti.
İÇİŞLERİ BAKANI DA DEVREDE!
Olayı duyar duymaz önce Emniyet yetkilileri ve Valilik ile görüşmeler yaptıklarını belirten Biçer, ?Aile, kızının canından endişe ediyor. Çünkü olay, zorla kaçırma. Merter´in yerinin tam tespit edilebilmesi için özel izin gerekiyordu. İçişleri Bakanı ile görüştük ve izni aldık. Özel izin ve kurulacak olan özel ekip ile yerlerini tam anlamı ile tespit edebilecek. Dilek´in sağ salim ve sağlıklı biçimde kurtarılacağına inanıyoruz? dedi.
FUHUŞ ÇETESİ KAÇIRMIŞ OLABİLİR!
Öte yandan baba Selman Meter DHA´da yer alan açıklamasında ile flaş iddilarda bulundu. Baba Meter, "Benim bir kızım ve bir oğlum var. 31 Ağustos günü Akhisar İlçesi´nden Dilek Mahallesi´ne döndük. O gece erken yattık. Gece bir ara uyandığımızda kızımın yatakta olmadığını gördük. Endişelendik. Durumu hemen jandarmaya bildirdik. Şimdi 4 gündür kızım aranıyor. Kızımı sosyal medya üzerinden tanıştığı 4 kişilik bir şebeke tarafından kaçırıldığını sanıyorum. Bu şebekenin fuhuştan birçok suçları olduğunu öğrendik. Başına bir şey gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.
Diğer yandan, İzmir Emniyeti de Merter´in bulunması için harekete geçtiği ve özel ekip kurulduğu öğrenildi.



Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

Çalınan koyunlar, jandarma tarafından bulundu

CHP Genel Başkanı Özel, Şehzadeler Belediyesini ziyaret etti

Apartmandan ayakkabı hırsızlığı kameraya yansıdı

Genç kardeşlerden Sarıgöl ekonomisine 700 bin fidan hamlesi

Manisa'da motosiklet denetimlerinde 1,8 milyon TL ceza

Genç güreşçiler Manisa’da mindere çıktı

Manisa Kent Konseyi 2026’ya "Katılımcı ve güçlü Manisa" hedefiyle yürüyor

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü

SARUHANLI’DA VEFAT…

Turgutlu Belediyespor Potada ve Filede Yılı Galibiyetle Kapattı

Cinayette sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

61 yıl hapis cezası bulunan 'suç makinesi' yakalandı

Ehliyet sınavında kalp krizi geçiren aday hayatını kaybetti

İzmir Doğal Yaşam Parkı’na siyah jaguar ve bozayı geldi

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, FERDİ ZEYREK’İN KIZLARI ELİF VE ZEYNEP’İ OKULA GÖTÜRDÜ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 5.09.2017 10:09:43 3336 0
Tarih: 05.09.2017 10:09 Güncelleme: 05.09.2017 10:09
Haberi Sesli Oku