Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

14 Mart Tıp Bayramı Kutlanıyor

14 Mart Tıp Bayramı Kutlanıyor

Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilcisi Çetin Karamanlar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Tülay Ünlü Üresin´i ziyaret etti.

SARUHANLI - Sağlık Sen Saruhanlı İlçe Temsilcisi Çetin Karamanlar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Tülay Ünlü Üresin´i ziyaret etti.

 Sendikanın yönetim kurulu Üyesi Hasan Koşar´ın da katıldığı ziyarette Dr. Tülay Ünlü Üresin´in tıp bayramını kutlayan Karamanlar, Sağlık çalışanları ile birlikte yaş pasta kesti.

 Karmanlar, burada yaptığı konuşmada ?Hekimlerimizin de dünden bugüne yaşadıkları dönemin sorunlarına duyarsız kalmadıkları yurtiçi ve yurt dışında sosyal dönüşümlerde toplumda öncü rol üstlendiklerini görüyoruz? dedi.

 ?Sağlık Sen olarak ülkemizde hekim- hasta diyalogu açısından olumlu bir tablonun olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır? diye Karamanlarşunları kaydetti;

 ?Görevi başındayken başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına kendini bilmezler tarafından her türlü hakaretin edildiğini, fiziksel güç kullanıldığını ve hatta darp edildiğini son dönemlerde sıkça görmekteyiz. Bunları şiddetle kınıyoruz. Bununla ilgili önlemler alınmasını istiyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından son dönemde bazı iyi niyetli çalışmalar yapılmaktadır. Ancak yeterli değildir. ?Hastaların hak olarak gördükleri her talep aynı zamanda hekimlerin ve sağlık çalışanlarının hakkı ve talebidir.?

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor