Tarih: 26.11.2014 16:20

12 Yaşındaki Kaleci Batuhan'a Kasımpaşa Göz Dikti

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Süper Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa`nın, Manisa Süper Amatör Kümede mücadele eden Saruhanlı Belediyespor`un altyapısındaki kalecilerden Batuhan Tepeler’i transfer için talepte bulunduğu bildirildi. 

Saruhanlı Belediyespor Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, Kardelen Gazetesi yaptığı açıklamada, takımlarında yetişen yetenekli sporcuların büyük kulüplerin dikkatini çektiğini söyledi. Altyapıya verdikleri önemin meyvelerini almaya başladıklarını ifade eden Teknik Direktör Çamlıyer, Kasımpaşa`nın 12 yaşındaki kalecileri Batuhan ile yakından ilgilendiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:
“Geçen sezon dört oyuncumuzu profesyonel takımlarına transfer etmiştik. Yine bu sezon başında Mehmet Kavazoğlu’nu Tire 1992 Spor Kulübüne, minik kramponlar ekibinden Nazmican Başkara’yı da Manisaspor’a verdik. Şimdi ise minik kramponlar takımımızın başarılı kalecisi Batuhan, büyük kulüplerin dikkatini çekti. Kasımpaşa başta olmak üzere Altınordu, Manisa, Göztepe ve Akhisar Belediyespor kalecimizi transfer etmek için sırada bekliyor. Özellikle Kasımpaşa`nın yakından ilgilendiği Batuhan, gelecek hafta Kasımpaşa tesislerinde çalışmalara katılacak ve ortamı görerek bir durum değerlendirmesi yapacak. Gidip gitmeme kararını ondan sonra kendisi verecek.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —