SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, mahallelerde başlattığı yatırım hamlesi kapsamında on birinci halı sahayı Hatıplar mahallesinde hayata geçirdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerde başlattıkları yatırım hamlesinin devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda Hatıplar´a verdikleri sözü tutup çocukların ve gençlerin faydalanabileceği bir halı saha inşa ettiklerini belirten Yaralı, bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek halı sahanın hayırlı olmasını diledi.

Saruhanlı merkez ve mahallelerinde şu ana kadar toplam 10 adet halı saha yaptıklarını, on birinci halı sahayı ise Hatıplar´a kazandırdıklarını dile getiren Yaralı, şunları kaydetti;

"Bu çerçevede Hatıplar mahallemize de güzel bir spor tesisi kazandırdık. Daha aktif kullanılması için halı sahalarımızı okullara yakın noktalarda inşa ediyoruz. Bundaki amacımız, halı sahayı gündüzleri öğrencilerin, akşam saatlerinde ise mahalledeki gençlerin kullanımını sağlamak. Hatıplar mahallemize de standartlara uygun güzel bir halı saha yaptık. Çocuklarımızın çok mutlu olduğunu görüyoruz. Tesisimiz hayırlı olsun. Hizmetlerimiz devam edecek."

12´inci Halı Saha Halitpaşa´ya

Saruhanlı Belediyesi bugüne kadar 3´ü ilçe merkezinde olmak üzere Apak, Gümülceli, İshakçelebi, Koldere, Mütevelli, Nuriye ve Taşdibi mahallelerine halı saha yaptı. Öte yandan Saruhanlı Belediyesince Halitpaşa mahallesinde yapımına başlanan Sosyal tesis içinde bir adet halı saha da bulunuyor. Böylelikle 12´inci halı saha Halitpaşa´ya inşa edilmiş olacak.

Muhtar´dan Başkan´a Teşekkür

Hatıplar Mahallesi Muhtarı Nazif Üstün, Hatıplar´a yapılan halı sahadan dolayı Başkan Yaralı´ya teşekkür ederek, "Çocuklarımız gençlerimizin en büyük hayali olan halı saha gerçek oldu. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.11.2017 09:31:56 464 0

Tarih: 17.11.2017 09:31
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00