SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, mahallelerde başlattığı yatırım hamlesi kapsamında on birinci halı sahayı Hatıplar mahallesinde hayata geçirdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerde başlattıkları yatırım hamlesinin devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda Hatıplar´a verdikleri sözü tutup çocukların ve gençlerin faydalanabileceği bir halı saha inşa ettiklerini belirten Yaralı, bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek halı sahanın hayırlı olmasını diledi.

Saruhanlı merkez ve mahallelerinde şu ana kadar toplam 10 adet halı saha yaptıklarını, on birinci halı sahayı ise Hatıplar´a kazandırdıklarını dile getiren Yaralı, şunları kaydetti;

"Bu çerçevede Hatıplar mahallemize de güzel bir spor tesisi kazandırdık. Daha aktif kullanılması için halı sahalarımızı okullara yakın noktalarda inşa ediyoruz. Bundaki amacımız, halı sahayı gündüzleri öğrencilerin, akşam saatlerinde ise mahalledeki gençlerin kullanımını sağlamak. Hatıplar mahallemize de standartlara uygun güzel bir halı saha yaptık. Çocuklarımızın çok mutlu olduğunu görüyoruz. Tesisimiz hayırlı olsun. Hizmetlerimiz devam edecek."

12´inci Halı Saha Halitpaşa´ya

Saruhanlı Belediyesi bugüne kadar 3´ü ilçe merkezinde olmak üzere Apak, Gümülceli, İshakçelebi, Koldere, Mütevelli, Nuriye ve Taşdibi mahallelerine halı saha yaptı. Öte yandan Saruhanlı Belediyesince Halitpaşa mahallesinde yapımına başlanan Sosyal tesis içinde bir adet halı saha da bulunuyor. Böylelikle 12´inci halı saha Halitpaşa´ya inşa edilmiş olacak.

Muhtar´dan Başkan´a Teşekkür

Hatıplar Mahallesi Muhtarı Nazif Üstün, Hatıplar´a yapılan halı sahadan dolayı Başkan Yaralı´ya teşekkür ederek, "Çocuklarımız gençlerimizin en büyük hayali olan halı saha gerçek oldu. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.11.2017 09:31:56 549 0
Tarih: 17.11.2017 09:31 Güncelleme: 17.11.2017 09:31
Haberi Sesli Oku