Anahtar Kelimeler: 112 ekibine coplu saldırı
HABER MERKEZİ - Aksaray’da önündeki araçtan yol isteyen 112 Acil Yardım ekibi, yol istediği araç içinde bulunan 4 kişi tarafından copla darp edildi.

112 ekibine coplu saldırı - Tıkla İzle

Olay, Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Devlet Hastanesi’ne hasta bıraktıktan sonra istasyona dönüş için yola çıkan Erdem Genç (26) idaresindeki 112 Acil Yardım ambulansı, sol şeritten giden 37 plakalı araç sürücüsünden selektör yaparak yol istedi. Sürücünün yol vermemesi üzerine ışıklara kadar giden ambulans sürücüsü, yeşil ışığın yanması ile birlikte seyretmeyen araca korna çalarak ikazda bulundu. Işık yanmasına rağmen geçmeyen araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi araçtan aşağıya inerek ambulans sürücüsü Erdem Genç ve Acil Tıp Teknisyeni Alican Karaca’ya (28) küfretti. Ardından araçta bulunan copları alan 4 kişi 112 görevlilerine copla saldırarak darp etti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, 112 ekibi polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını bildirdi. Sağlık raporunun ardından polis merkezinde ifade veren sağlık ekibi tekrar istasyona göreve giderken, polis şüphelilerin peşine düştü. 

Olayı anlatan Acil Tıp Teknisyeni Alican Karaca, “Önümüzdeki araçtan selektör yaparak yol istedik. Vaka götürmüyorduk ama istasyona dönecektik. Selektör yaparak her vatandaş gibi yol istedik. Yol vermediler. Bizde üstelemedik, devam ettik. Bu sefer ışıklarda yeşil yanmasına rağmen yaklaşık 1 dakika beklettiler bizi. Korna yaptık, sonra camdan küfür etmeye başladılar. Biz öne geçtik ve bu seferde arkamızdan korna çalarak önümüzü kestiler. Araçtan indi önce şoför arkadaşımı, sonra da beni araçtan aldıkları coplarla darp ettiler. Bu olayı şiddetle kınıyorum” dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.10.2014 08:20:33 877 0
Tarih: 28.10.2014 08:20 Güncelleme: 28.10.2014 08:20
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri