10 yıllık sürtüşme cinayetle bitti! Komşuları tarafından öldürülen çift, toprağa verildi

Ankara’nın Çubuk ilçesinde komşuları Lütfü Topçu (68) tarafından öldürülen İbrahim Bartan (73) ile eşi Nazik Bartan'ın (68) cenazeleri, toprağa verildi.

10 yıllık sürtüşme cinayetle bitti Komşuları tarafından öldürülen çift, toprağa verildi

Olay, dün öğle saatlerinde Aşağı Emirler Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Bartan, eşi Nazik Bartan ile su tankerinin lastiğini tamir ederken komşuları Lütfü Topçu yanlarına geldi. İbrahim Bartan, birbirinin bahçesindeki ağaçlara zarar verme meselesi ve arazi sınırları nedeniyle mahkemelik olduğu komşusu Topçu ile tartışmaya başladı.

15.000 TL'ye Kadar Taksitli Avans için Sadece Bir Tık Uzağındayız!

Tartışma kavgaya dönüşünce Lütfü Topçu, evden aldığı pompalı tüfekle komşusu İbrahim ve eşi Nazik Bartan'a ateş açtı. Lütfü Topçu, daha sonra aynı tüfekle yaşamına son verdi. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Lütfü Topçu ile İbrahim ve Nazik Bartan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Arkadaşını öldürdü korkunç itiraf Önce alkol şişesiyle sonra taşla kafasına vurdum

Vahşeti anlattı: Ceset sürüklenmiş ve gömülmeye çalışılmış

Bartan çiftinin cenazeleri, öğle vakti Aşağı Emirler Mahallesi Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı cenazeye, çiftin yakınları ve mahalleliler katıldı.

'UYARDIK AMA FAYDA ETMEDİ'

 

Aşağı Emirler Mahallesi'nin vakıf başkanı Ali Sait Kaymak, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, "Bunlar komşu; arsaları tel örgüyle birbirine bitişik. Telimi oynattı, direğimi kırdı gibi ufak tefek sürtüşmelerden dolayı aralarında husumet vardı. Birbirlerini şikayet ediyorlardı, savcılık takipsizlik veriyordu. Tabii zaman zaman bizler de uyarıyorduk. Ama fayda etmedi. İkisi de emekli. Üzücü olay, dün oldu. İbrahim ve eşi, öğlen evinin önünde lastik değiştiriyormuş. Lütfü Topçu da yakın mesafeden ateş ederek karı kocayı öldürüyor. Ardından kendi bahçesinde kendine sıkıyor. Çok uzaktan akrabalardı. Köyümüz için acı bir olay oldu" dedi.



Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.09.2023 17:03:00 2067 0
Tarih: 06.09.2023 17:03 Güncelleme: 06.09.2023 17:03
Haberi Sesli Oku