SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Koldere Mahallesi´nden geçen derede başlattığı temizlik çalışmasıyla taşkın problemini ortadan kaldırıyor. Muhtar Durbay, yapılan çalışmayla ilgili fevkalade bir iş yapıldığını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik mesaisini aralıksız sürdürüyor. MASKİ ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi´ndeki çalışmalarına da başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen iş kapsamında mahalleye adını veren derede 500 metrelik dere temizliği yapılıyor. Çalışmalar sona erdiğinde yağışlı havalarda dere taşkınları meydana gelmesinin önüne geçilecek. Mahallede başlatılan çalışmayı, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin de yakından takip etti.

?Fevkalade bir iş yapılıyor?

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, ?100 senedir temizlenmeyen dere şuan MASKİ tarafından temizleniyor. Fevkalade bir iş yapılıyor diyebilirim. Ekipler, gerekli yerlere dolgu çalışması da yaparak ilerliyor. Çok memnunuz yapılan işten. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.



Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 23.07.2018 12:00:56 0
Tarih: 23.07.2018 12:00 Güncelleme: 23.07.2018 12:00
Haberi Sesli Oku