ASAYİŞ - Çanakkale´nin Bayramiç ilçesinde, kayınvalidesi 100 yaşındaki Zehra Şimşek´i boğazını keserek öldüren Naciye Şimşek bıçakla bileklerini keserek intihar etti.

100 Yaşındaki Kayınvalidesinin Boğazını Kesen Gelin, İntihar Etti

Çanakkale´nin Bayramiç ilçesinde, kayınvalidesi 100 yaşındaki Zehra Şimşek´i boğazını keserek öldüren 54 yaşındaki Naciye Şimşek, ardından başka bir bıçakla bileklerini keserek intihar etti.

KAYINVALİDESİNİ AVLUDA, ELTİSİNİ BANYODA BULDU

Bayramiç´e 15 kilometre mesafedeki Çavuşlu köyü muhtarı Arif Şimşek´in eşi Azime Şimşek, bugün sabah saatlerinde aynı köydeki kayınvalidesi Zehra Şimşek´i ziyarete gitti. Şimşek´i evinin avlusunda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu bildirmek için aynı avlu içinde evi bulunan eltisi, tek çoçuk annesi Naciye Şimşek´e seslendi. Ancak, cevap alamayınca girdiği evde, eltisini de banyoda kanlar içinde bulan Azime Şimşek, durumu eşine bildirdi.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Naciye Şimşek ve kayınvalidesi Zehra Şimşek´in yaşamlarını yitirdiklerini belirledi. Olay yerini güvenlik şeridiyle çeviren jandarma delil topladı.

KURBAN BIÇAĞIYLA KAYINVALİDESİNİN BOĞAZINI KESİP İNTİHAR ETMİŞ

Bir yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ileri sürülen Naciye Şimşek´in kurban kestikleri bıçakla, kayınvalidesini boğazını keserek öldürdükten sonra kendi evine geçip, banyoda bir başka bıçak ile bileklerini keserek intihar ettiği belirlendi.

HEM ANNESİNİ HEM EŞİNİ KAYBETTİ, ŞOKE OLDU

Acı haberi alarak eve gelen Mehmet Şimşek, hem eşi hem de annesini kaybetmenin şokunu yaşadı. Olayı kendisinin de komşulardan öğrendiğini belirten Şimşek, "Neler yaşandı, olay nasıl meydana geldi bilemiyorum." diyerek gözyaşı döktü. Şimşek´i komşuları teselli etmeye çalıştı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 21.09.2016 08:50:10 698 0

Tarih: 21.09.2016 08:50
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00