HABER MERKEZİ - Antalya`da 10 yaşındaki çocuğun, 8 yaşındaki arkadaşını tüfekle vurduktan sonra ikinci kattan atarak öldürdüğü iddia edildi.

Konyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi`nde ailesiyle oturan ve dün saat 15.30`dan sonra haber alınamayan 8 yaşındaki Ö.E.B.’nin cesedi akşam saatlerinde yakınları tarafından bir portakal bahçesinde çalılıkların arasında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, E.B.`nin kafasından av tüfeğiyle vurulduğunu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit etti.

Portakal bahçesinin sahibi T.N.`nin evinin çevresinde ve merdivenlerinde kan izleri bulan jandarma ekipleri, evde yaşayan kişilerini ifadesini aldı. Jandarma ekipleri, ifadeler sonucunda T.N.`nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N.`nin, babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda beraber oynadıkları Ö.E.B.`yi öldürdüğü, ardından paniğe kapılarak düştüğünün zannedilmesi için ikinci kattan attığını, buradan da sürüklenerek portakal bahçesine bırakıldığını belirledi. 

Ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, 10 yaşındaki M.C.N, babası T.N., annesi H.N. ve 16 yaşındaki ablası D.N.`yi ifadesini almak için Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.10.2014 08:15:31 640 0
Tarih: 03.10.2014 08:15 Güncelleme: 03.10.2014 08:15
Haberi Sesli Oku