SOMA - Soma ilçesinde bir evin bodrum katında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti. 
Olay, 13 Eylül Mahallesi Kırlangıç Sokak´ta 3 katlı bir evin bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, anne İlknur İ. mutfakta olduğu sırada sobanın üstündeki kıyafetlerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Alevler bir anda evi sararken, evde bulunan anne İlknur İ. ile çocukları Tahir (4), H. İbrahim (4) ve Emir (2) üst kattaki ev sahibi Ahmet Besleme´nin ve komşuların yardımıyla evden çıkarılarak 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ancak 1 yaşındaki Buğlem bebek alevlerin evi sarmasıyla çıkarılamadı. Komşuların itfaiyeye bilgi vermesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, Buğlem bebeğin cenazesi savcının incelemesi sonrasında Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kızının yangında öldüğünü öğrenen ve o sırada evde olmayan baba Onur İ., eve gelince gözyaşlarına boğuldu.
Olayın görgü şahitlerinden ev sahibi Zahide Besleme, "Ben balkondan kendimi attım. Çocuğun birini de balkondan çıkardım. Beyim de girmiş çocuğu çıkarayım derken dumandan etkilenmiş. Hastaneye kaldırıldı" dedi.
Bir diğer görgü tanığı Mustafa Çetiner ise, "Benim gördüğümde alevler pencereden çıkıyordu. İçeri gireyim dedim. Alevler olduğu için içeri giremedik. Sonra kendi imkanlarımızla ateşi söndürdük. En son soğutmayı itfaiye yaptı" diye konuştu. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 21.02.2017 08:15:56 525 0

Tarih: 21.02.2017 08:15
Haberi Sesli Oku
29.06.2025 22:26:00