Tarih: 27.05.2016 10:21

SERAMİKSAN, KAPTANI GAMZE ERGiN´İ BIRAKMADI

Facebook Twitter Linked-in

VOLEYBOL - Başarılı performanslarıyla göz dolduran Seramiksan Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı´nın Kaptanı Gamze Ergin, yeni sezon için de Seramiksan ile anlaştı.

Seramiksan, hız kesmeden başladığı transferlere bir yenisini daha ekledi. 1.Lig´e yükselen takım, sezon boyunca üstün performans sergileyen orta oyuncu Gamze Ergin ile yeni sezon için de anlaştı.

Seramiksan Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı´nın 1.Lig´de de kaptanı olarak devam edecek olan 1983 doğumlu Gamze Ergin, başarılı kariyerleriyle dikkat çekiyor.

Seramiksan Spor Kulübü başkanı N.Bülent Erkul: ?Kaptanımız Gamze ile çok güzel bir sezon geçirdik. 1.Lig´e yükselme yolunda performanslarıyla takıma önemli katkılar sağlayan Gamze ile yeni sezonda da birlikte yol alacağımız için çok mutluyuz. Kulübümüz adına kendisine tekrardan hoş geldin diyorum.? dedi.

 yuncu Gamze Ergin ise: ?Takım arkadaşlarım ve ben zirve iddiamızı hiçbir zaman bırakmadık. Hedefimiz 1.Lig´e yükselmekti bunu da başardık. Bu sezonda da Seramiksan forması giyeceğim için çok mutluyum. Yeni hedefimiz ise başarılarımıza devam etmek.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —