MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele Kırklarelispor´un orta saha oyuncusu Engin Güngör´ü kadrosuna dahil etti. Antalya kampına katılan tecrübeli oyuncu ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalandı. 
Transfer çalışmalarına ağırlık veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, devre arası transfer döneminde Samed Kartal´ın ardından, Kırklarelispor´un tecrübeli orta saha oyuncusu Engin Güngör ile anlaştı. Takımın Antalya kampına katılan 30 yaşındaki Hollanda doğumlu oyuncu kendisini bir buçuk yıllığına yeşil-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Metin Memiş ve Haşim Elmalı katıldı. Hedefleri olan bir takıma gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu Güngör, "Her şeyden önce transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefleyen bir takıma geldim. Bu hedefler doğrultusunda bende üzerime düşen görevin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim. İki taraf içinde bu transferin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

?Tecrübesini sahaya yansıtacaktır?
İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Engin Güngör´ün takıma fayda sağlayacağına inandıklarını söyledi. Tecrübeli oyuncudan beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Arslan, "Öncelikle kendisine hoş geldin demek istiyorum. Kaliteli bir oyuncu olduğuna inandığımız bir kardeşimiz. Tecrübesini sahaya yansıtacaktır. İkinci yarıda inşallah kendisinin de hedefe yürürüz" diye konuştu.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.01.2017 14:54:57 418 0

Tarih: 06.01.2017 14:54
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00