Anahtar Kelimeler:

SARUHANLI/HACIRAHMANLI - Hacırahmanlı Maski´yle Rahat Bir Nefes Alacak Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Hacırahmanlı Mahallesi´ndeki derenin korkuluk çalışmasını tamamlayarak, civarda yaşayan vatandaşların can güvenliğini sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere kenarlarında meydana gelebilecek kazalar için önlem geliştirmek adına korkuluk çalışmaları yürütüyor. Bu amaçla Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Deresi´nde korkuluk işlemlerine başlayan MASKİ, mahalledeki çalışmalarını tamamladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen faaliyetler kapsamında dereye, 2 bin metre uzunluğunda panel çit uygulaması yapıldı. MASKİ´nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak yakından takip ettiler. Yapılan işlemlerle ilgili incelemelerde bulunan MASKİ yetkilileri, mahalleliyle de sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Mahallelerdeki çalışmalarla ilgili olarak vatandaşların her zaman MASKİ´yi ziyaret edip gerekli bilgiyi alabileceklerini belirten Daire Başkanı Kaynak, bu yolla gelen taleplere karşılık vermek için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların diğer taleplerini dinlemek için mahalle sakinleriyle görüşen Genel Müdür Yardımcısı Başaran, korkuluk işleminin ardından derenin temizleneceğinin de müjdesini verdi. Önceliklerinin can güvenliğinin sağlanması olduğunu vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak dere kenarlarına korkuluk takılması konusunda özel hassasiyet gösteriyoruz. Yaşanabilecek olumsuz durumların risklerini ortadan kaldırmak amacıyla ilimiz genelindeki derelerimizde bu çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Hacırahmanlı Deresi´nin de korkuluk işleri tamamlandı, sıra derenin temizlenmesinde. Projemizi bitirdik, yapım ihalesi süreci de tamamlanınca temizlik çalışmalarımız tamamlanacak ve vatandaşlarımız her anlamda rahat bir nefes alacaklar" dedi.



Aren bebeği ölesiye darp eden caninin yargılanmasına devam edildi

İntihar sanılan olayda ‘miras' cinayeti çıktı: Anne, baba ve ağabeyini öldürüp intihar süsü verdi

Dehşete düşüren olayda baba ve oğlu tutuklandı

Sandalyede otururken bıçaklanarak öldürülmüştü: 17 yaşındaki sanığa 20 yıl hapis

Feci kaza: Otomobilin çarptığı 3 kişi hayatını kaybetti

BAŞKAN DURBAY ENTÜBE EDİLDİ!

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 2.10.2016 17:31:48 695 0
Tarih: 02.10.2016 17:31 Güncelleme: 02.10.2016 17:31
Haberi Sesli Oku