Anahtar Kelimeler:

MODA - Hanımlar, ince görünmek için her yolu dener. Artık olduğunuzdan 2 beden ince görünmek zor değil. Önemli olan doğru kıyafeti, doğru kombin edebilmek.

İnce Görünmek İçin Nasıl Giyinmeli? 

ORANTI: Dengeyi sağlamak için bol bir etekle dar bir tişört, uzun ve uçuş uçuş bir tunikle daracık bir bir jean ya da mini etekle daha uzun bir bluz tercih edip orantıyı yakalamaya bakın. 

DOĞRU CEKET SEÇİMİ: Kalçalarına kadar uzanan ceketler ve üzerinizde bol duran modeller sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bel kısmı oturan bir ceket her zaman belinizi ince gösterecektir.

BİÇİMLİ ETEKLER: Kalem etekler iyi hoş da herkesi daha hantal göstermeye meyilli. Bele oturduktan sonra hafif bollaşan şekilli bir etek her zaman daha iyidir. 

JEAN-TOPUKLU KOMBİNİ: Dergilerde, gazetelerde neden birçok ünlünün jeanlerinin altına topuklu ayakkabı giydiğini merak ediyorsunuzdur. Çünkü bu son derece doğru bir tercih. Böyle bir kombinasyon özellikle dar kesim bir jeanle yapılırsa her kadını olduğundan daha ince, uzun ve şık gösterecektir. 

DOĞRU KEMER SEÇİMİ: Daha geniş kemerleri tercih etmeniz sizi daha da küçük gösterir. Ve belinize tam oturan bir kemeri seçmenizde fayda var.

KIRMIZI: Gücün ve özgüvenin simgesi olarak görülen kırmızı iddialı bir renk olmasının yanında koyu tonları tercih edildiğinde gizleyici özelliği vardır. Bu yüzden siyahla kendinizi kısıtlamayın kırmızı da bir alternatif.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

MİCHAELA ASTRO EŞREF RÜYA İLE SEKTÖRE EFSANE İKİLİ GELİYOR

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2014 08:52:02 899 0
Tarih: 19.11.2014 08:52 Güncelleme: 19.11.2014 08:52
Haberi Sesli Oku