Ahmet AKGÖNÜLLÜ


HAYDİ SEÇIME...

HAYDİ SEÇIME...


HAYDİ SEÇIME...
Türkiye koşa koşa seçime gidiyor.
Herkes mutlu, herkes heyecanli. Acaba öyle mi? Mutlaka oyledir. 
Tam 10 yıl onceydi... Meydanlardayız, başımız dikti, hedefimiz belli ve davamızda inançlı ve azimliydik. Başkan adayımız Merhum Serdar Yaralı. Çok heyecanlı ve kararliydi, kararliydik.  
Biraz ülkemize bakalim. Aynı problemler vardi ve günümüzde bırakın azalmayi; katlanarak devam ettiğini görüyoruz. Neler yaşamadık ki... Ülkemiz bir darbe atlattı. Reisimiz halkı meydanlara cagirdi. Nedense Binali meydanlarda hiç görünmedi. Şimdilerde de görünmüyor.  Hatta Memleketi yangın yeri olmasına rağmen.
Dedim ya neler yaşamadık... Mesela Dostum Esat, düşman Esed oldu. Bir Rabia vardi, Ankara yi parsel parsel satanlar vardi. Katil Sisi vardi( şimdi dost olma yolunda) Reisimiz muhalifleri SİSİ yandaşları olarak yaftaliyordu.  Türkmen beyimiz Andımızı Reisimizin kapısının önünde her sabah okutacakti. Tabelaları sığmayan TC yeniden yerine konulacaktır ama Mülteciler Hatay da Türk nüfusu çoktan geçmişti.... Meral abla vardi, ne yaptığı belli olmayan, Bir Kilicdaroglu vardi, şimdi muhalefet içinde muhalefet.... Güne bakarken galiba en akıllısı Türkmen beyimiz yaptı. Rotayı Reisin yanına kırdı. Oh ne rahat dedi.Bir de YÖK başkanı vardi, Abdullah Gül' u bile ikna etmişti. Sonra tutuklandı. Şimdi yine serbest. 2003 yılından bu yana bir sınav bile şaibesiz olmamasına rağmen kimsenin umurunda olmadi. 
Gelelim 40 gün sonra yapılacak yerel seçime. Hemşehrimiz Özgür ilk ise el öpmelerle başladı, ama esas öpülecek elleri sasirdi. Velhasıl vaatlere yetişemiyoruz. Reisimiz KANALISTANBUL sözünü aklına getirmiyor. MB ye başkan dayanmıyor. Hafize sessiz sedasız Amerikasina dönüyor. Faizleri sayamıyorum bile. Maden facialari ve şehitler üç beş günlük gündem oluyor. Ama meydanlar dolup taşıyor. Reisimiz kendine oy vermeyeceklere neler söylemiyor ki. Sanki bütün belediye baskan adayı Reisimiz.
Demokrasimiz tıkır tıkır maşallah. .. 
Adaylar vaat yarışında. .. Haaa bir de Astronotumuz oldu.  Uzayı fethettik be uzayı.. 
Velhasıl; ahvalimizi anlatmaya sözler kifayet etmiyor. Herkes meydanlara...!!!!!
Unutmadan herkes meydanlara diyorum ama, herkes kendi partisinin konvoyuna .... Ancak MHP liler AKP konvoyuna..Yine unutulmasın Ellerde bayraklar ve slogan!DEVLETIN BASINA DEVLET GELECEK.... Aman slogan unutulmasın.  Bir şey daha unutulmasın. FIRAT YILMAZ ÇAKIROGLU..