Muammer Kökcüoğlu


Haber sitemizi yeniledik

Haber sitemizi yeniledik


Haber sitemizi yeniledik

Değerli okuyucularımız;  Bildiğiniz gibi Saruhanlı’da 1986 yılında başlamış olduğumuz gazetecilik hizmetimize, dünyamızda hızla gelişen iletişim teknolojisine ayak uydurarak 2007 yılından itibaren www.saruhanli.gen.tr alan adı altında kurmuş olduğumuz haber sitemizle ilçemizdeki ve bölgemizdeki gelişmeleri sizlere anında yansıtıyoruz.

Sizlere daha hızlı ve geniş haber sunabilmek için İnternet haber sitemizi kapsamlı ve hızlı bir versiyon ile yeniledik.

İnternet haber sitemiz eski haliyle sizlerden yoğun beğeni almasının kanıtı olarak günlük 35 bin okuyucuya ulaşmasına rağmen, daha fazla ayrıntı verileri yayınlayabilmek ve sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla tamamen yeniledik.

Yaklaşık 1 aylık bir çalışma sonucunda yazılımı baştan sona değişen yeni versiyonumuzdan İlçe haberlerimizin yanı sıra, il geneli, bölge yurtiçi ve yurtdışı haberleri anında okuma imkânı sunacağız.

 Bu haber ve gelişmeleri takip edebilmenin yanında, Saruhanlımızın doğa güzellikleri ve tarihi bölgelerin fotoğraflarından oluşturduğumuz ‘FOTO GALERİ’ modülünden resimlere bakabilecek, ilçemize ait ulusal televizyonlara yansıttığımız haberleri ‘ViDEO GALERi’ kısmından izleyebilecek, herhangi bir veriyi sosyal paylaşım ağları olan Facebook, Twitter, Google ve Linked in aracılığı ile kendi sayfanızda yayınlayabileceksiniz. Ayrıca okuduğunuz her veriye sınırsız yorum yapabildiğiniz gibi anketlerimize katılarak kendi fikirlerinizi de sunabileceksiniz.

Doğru ve tarafsız haberciliği kendine misyon edinen kurumumuz sizlere en iyi hizmeti sunmaya, ilçemizdeki gelişmeleri sizlere anında yansıtmaya devam edecektir...

Saygılarımla…

EDİTÖR