SARUHANLI - Zorlu Enerji'nin teknoloji markası ZES (Zorlu Energy Solutions), 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü ile birlikte dünyada iklim konusunda atılan adımların gündem yaratmaya devam ettiği belirtti

Zorlu Enerji'nin teknoloji markası ZES (Zorlu Energy Solutions), 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü ile birlikte dünyada iklim konusunda atılan adımların gündem yaratmaya devam ettiği belirtilerek, "Geleceğe temiz bir dünya bırakmak için alınması gerek önlemler günbegün artarken, ulaşım için kullanılan motorlu taşıtların etkileri de tartışılıyor." ifadesi kullanıldı.

Şirketten yapılan açıklamada, dünyada fosil yakıtlı araç kullanımının giderek azalacağı, bu kapsamda elektrikli araçlar için şarj istasyonu altyapısını kuran ZES'in de istasyon sayısını 100'e ulaştırdığı bildirildi.

ZES'in Türkiye'yi elektrikli araç kullanımı konusunda geleceğe hazırlamayı hedeflediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü ile birlikte dünyanın iklim konusunda attığı adımlar gündem yaratmaya devam ediyor. Geleceğe temiz bir dünya bırakmak için alınması gerek önlemler günbegün artarken, ulaşım için kullanılan motorlu taşıtların etkileri de tartışılıyor. Her gün kullanılan fosil yakıtlı araçların yakın gelecekte kullanımdan kalkması tartışması ise bu alanda önemli bir yer tutuyor. Yapılan araştırmaların sonuçlarına ve gelişmiş ülkelerin bu konuda izlediği yola bakılırsa dünyanın geleceği elektrikli araçlardan geçecek. Bir Zorlu Enerji markası olan ZES, 24 Ekim Uluslararası İklim Eylem Günü’nde konuya dikkat çekiyor ve şarj istasyonu sayını her gün artırarak elektrikli araç ekosistemi için Türkiye’yi geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Açıklamada, fosil yakıtlı araçlara alternatif olarak kullanılması hedeflenen elektrikli araçların çevreci, düşük emisyonlu ve gürültüsüz olmalarıyla öne çıktığını belirtilerek, Türkiye'de elektrikli araçların yaygınlaşması ve üreticilerin bu pazara girmesi için belirli altyapı koşullarının sağlanması gerektiği vurgulandı.



Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 25.10.2019 08:59:00 1010 0

Tarih: 25.10.2019 08:59

Haberi Sesli Oku