MANİSA - Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi tarafından 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolu dolu kutlandı. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Haftasında 1'inci gün kurum binasında büyük sergi açılımı ile başladı. 2'inci gün açık alanda 500 kadının katıldığı müzikli spor etkinliği gerçekleşti. 3'üncü gün ise Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde yaklaşık 2 saat süren ve bin kişinin izlediği çeşitli gösterilerle kutlandı. Son olarak Magnesia AVM'de Yunusemre Halk Eğitim Merkezini tanıtımı için sergi açılışı gerçekleşti. Sergi açılışına Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Mustafa Akkuyu, Yunusemre Belediye Spor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Dış Birimler ve Etkinlik Planlama Sorumlusu Özlem Katıöz, öğretmenler, öğrenciler, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle birlikte serginin kurdele kesimi gerçekleşti. Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz sergi açılışı sonrası davetlilere yıl boyu açılan kurslar ve sergide bulunan ürünler ile ilgili kısa bilgiler verdi.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş yaptığı açıklamada kursların önemine vurgu yaptı. Yıldıray Demirtaş "31 Mayısta Yunusemre Halk Eğitim Merkezimizde başlattığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerini bugün Magnesia AVM' de sonrandırıyoruz. Bu süreç içersin de Yunusemre Halk Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalarda bütün okullarımızda, Yunusemre Belediyesi lokallerinde yapılan çalışmalar, okullarımızda açmış olduğumuz sportif, kültürel ve resim gibi eserleri her bölgede ayrı ayrı sergilenmesi yapıldı. Bugünde halkımıza daha iyi ulaşabilmek ve tanıtımı yapabilmek için Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından Magnesia AVM'de son sergimizi gerçekleştiriyoruz. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Dikici olmak üzere Yunusemre Kaymakamımız Atilla Kantay, Yunusemre Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer, Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ve yönetim ekibine, öğretmen kadrolarına, burada görev alan tüm personelimize ve teveccüh gösteren tüm Yunusemre halkına teşekkür ederim " dedi.

Vatandaşlar ise sergiden memnun olduklarını dile getirdi ve serginin ve hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.06.2022 15:36:00 681 0

Tarih: 05.06.2022 15:36

Haberi Sesli Oku