YILMAZSPOR EMİN ADIMLARLA GELECEĞE YÜRÜYOR


Manisa 2. Amatör Küme E grubunda şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen Saruhanlı ekiplerinden Yılmazspor´un geçen hafta göreve gelen yeni yöneticileri Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya, kulüplerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


Kulübün yeni Başkanı Ferhat Sarıgöl, eski Başkan Ekrem Cıllı ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette kulüplerine sağladığı katkılarından dolayı Başkan Yaralı´ya teşekkür ederek elde ettikleri şampiyonlukta en büyük paya Başkan Yaralı´nın sahip olduğunu belirtti.


Geçtiğimiz günlerde, Kulüp yönetiminde karşılıklı anlaşma ile değişikliğe gidildiğini ifade eden Başkan Sarıgöl, Kulübün eski Başkanı Cıllı´nın gençlerin önünü açmak için kendi arzusuyla görevinden ayrıldığını, Cıllı´nın yerine kendisinin seçildiğini kaydetti.


Kulübün kuruluşunda etkin rol alan ve takımı şampiyon yaparak görevinden ayrılan Cıllı´ya verdiği emeklerinden dolayı teşekkür eden Sarıgöl, şunları kaydetti;


"Ekrem ağabeyimizi bizim gönlümüzde Onursal Başkanımız olarak kalacak ve her zaman yanımızda yer almaya devam edecek. Kulübümüzün bu günlere gelmesinde Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı´nın da çok büyük katkısı var. Büyüklerimizin sayesinde kısa sürede büyük başarılar yakaladık. Yılmaz mahallemize yapılan spor tesisleri, gençlerimizin spora olan ilgisini artırdı. Bundan sonraki süreçte Başkanımızın da desteği ile daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum."


SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK


Başkan Yaralı ise yaptığı açıklamada, Yılmazspor´un gelecekte daha iyi bir noktaya gelebilecek kapasite ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek şunları kaydetti;


?"Kulübümüz önemli bir başarıya imza attı, tebrik ediyoruz. Bu noktada Saruhanlı Belediyesi olarak spora verdiğimiz desteğin bu tür sevindirici sonuçlarla karşılığını almak bizleri memnun ediyor. Geçmişten günümüze olduğu gibi bundan sonra da spora desteğimiz sürecek. Bugüne kadar Saruhanlı Belediyespor, Yılmazspor, Hacırahmanlıspor, İshakçelebispor, Mütevellispor, Halitpaşaspor ve Paşaköyspor takımlarımıza desteğimiz oldu. Takımlarımızın gerek nakdi, gerekse spor malzemesi, tesis ve ulaşım gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Biz Saruhanlı Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Bu kapsamda ilçemize dev spor tesisleri kazandırdık. Amatör spor kulüplerimize her zaman destek olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. "


BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ


Kulübün eski Başkanı Cıllı ise güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, elde ettikleri başarıda Başkan Yaralı´nın çok büyük paya sahip olduğunu söyledi.


Cıllı, şöyle dedi, ?2. Amatör kümede canla başla mücadele ederek bizlere şampiyonluk yaşatan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda bizden desteğini esirgemeyen Başkanımız Hüseyin Yaralı´ya minnettarız. Bu kupanın kazanılmasında ve takımımızın bu günlere gelmesinde Başkanımızın da çok büyük emekleri var."


CILLI VE MENKÜ´NÜN AÇIKLAMASI


Kulübün eski Başkanı Ekrem Cıllı ve Başkan Yardımcısı Halil Menkü´nün, görevden ayrılmalarına ilişkin geçtiğimiz günlerde Kulübün Sosyal Medya hesabından yaptıkları açıklama şöyleydi;
"Yönetim olarak bu yıl kazandığımız şampiyonluktan dolayı çok guruluyuz. Yılmazspor olarak bu başarıların devamının geleceğinden eminiz. Ancak bizler artık Yılmazspor´daki misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyoruz. Genç arkadaşlarımızın önünü açmak gerektiği için ve bu işi bizden daha fazla arzuyla ve heyecanla yapacaklarını düşündüğümüz için görevlerimizi bırakıyoruz. Bu tabii ki tamamen Yılmazspor´u bıraktık demek değil. Göreve yeni gelecek olan arkadaşlarımıza da gerekli desteği her zaman vermeye hazırız. Bu sebeple en kısa sürede olağanüstü genel kurula gidip yeni yönetimin seçilmesini istiyoruz. Başkanlığa ve yöneticiliğe aday olacak arkadaşların başvurularını bekliyoruz."

 

HABER/FOTOĞRAF:Oğuzhan KÖKCÜOĞLU



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.08.2017 16:53:00 274 0

Tarih: 02.08.2017 16:53

Haberi Sesli Oku