SARUHANLI - Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) İzmir Arena’da Yeni Yıla Merhaba Gecesi düzenledi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği ve doyasıya eğlendiği geceden elde edilen gelir de kız öğrenciler için burs oldu.

İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’ın da katıldığı Gecenin açılışında konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, her anlamda ve hepimiz için zor geçen bir yılın sonuna geldiklerini belirterek, “Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Böylesine zor geçen bir yılın ardından 2022’den çok umutluyum" dedi. 

Yeni yılda karşılaşabileceğimiz tüm engellerin üstesinden gelmemiz için tüm üyelere cesaret, umut, inanç, mutluluk, huzur ve başarı dilediğine işaret eden Kılıç, şöyle konuştu: “Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun. Ekonomide yaşanan sıkıntılara, işlerimizin her gün daha da zorlaşmasına rağmen güçlü kadınlar olarak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

Gecede yılbaşı çekilişi de düzenlenirken, çekilişten elde edilen gelir kız çocukların okutulması için EGİKAD Burs Fonu’na aktarıldı. Gecede ayrıca ZMS Demir A.Ş. firmasının Sahibi Leyla Sökmen de Burs Fonu’na önemli miktarda bağış gerçekleştirdi. Gece Fix Project Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları renklenirken, EGİKAD üyeleri doyasıya eğlenerek geçmiş yılın yorgunluğunu atarak, yeni yıl için enerji depoladılar.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 27.12.2021 00:39:00 822 0
Tarih: 27.12.2021 00:39 Güncelleme: 27.12.2021 00:39
Haberi Sesli Oku