YAPILAN YATIRIMLAR PAŞAKÖY´ÜN GELECEĞİ İÇİN


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün´ün, Saruhanlı´nın Paşaköy Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya geldiği mahalle ziyaretinde dev altyapı hamlesinden de bahsetti.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı programı kapsamında, Paşaköy Mahallesi´ni de ziyaret etti. Paşaköy´e yapılan ziyarette Başkan Ergün´e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik eşlik etti. Başkan Ergün´ü Paşaköy´de Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları ve mahalleli karşıladı. Başkan Ergün, mahalle sakinleri ile buluşmasında yapılan altyapı yatırımını anlattı. 16 kilometrelik kanalizasyon hattındaki çalışmayı tamamladıklarının altını çizen Başkan Ergün, 40 kilometrelik içme suyu hattındaki işin devam ettiğini söyledi. Vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ergün, mahallede bulunan ıslahlı derede 300 metrelik panel çit imalatı yapacaklarının da müjdesini verdi.


?Eski hatlarımızın çıkardığı sıkıntılardan kurtuluyoruz?


Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları, mahallelerinde kanalizasyon hattındaki çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, ?Mahallemizde yapılan çalışmalar içme suyu hattı ile devam ediyor. Daha önce ihaleyi alan müteahhit firma ile anlaşmanın fesh edilmesi ve yeni firma ile birlikte hat döşeme işi hızlandı. Eski hatlarımızın çıkardığı sıkıntılardan kurtuluyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e hem altyapı çalışmaları hem de mahallemize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum? dedi.

?Yapılan yatırımlar boşa değil, bizim geleceğimiz için?

Mahalle sakini Abdurrahman Köse, ?Çalışmalar güzel. Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarını beğeniyoruz. Yapılan yatırımlar boşa değil, bizim geleceğimiz için. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız çalışıyor. Allah razı olsun. Daha ne isteyelim? dedi.


?Çalışmalar dört dörtlük?


Mahalle sakini Ercan Tekel, ?Çalışmalar çok iyi. Eskiden içme suyumuz ile kanalizasyon hattımız birbirine yakın geçiyordu. Lağım suları içme suyumuza karışıyordu. Şimdi hatlarımız sokağın sağ ve sol tarafına döşenerek birbirinden uzaklaştırılıyor. Çalışmalar dört dörtlük? dedi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.10.2017 17:36:33 382 0

Tarih: 23.10.2017 17:36

Haberi Sesli Oku