Anahtar Kelimeler: Kula Selendi ' İlçelerine Ziyaret

Vali Ünlü'den Kula ve Selendi İlçelerine Ziyaret

Vali Enver Ünlü, Kula ve Selendi İlçelerini ziyaret etti. 

İlk olarak Kula İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Enver Ünlü, Kula Kaymakamı Ahmet Ömer Özdemir’den ilçede yürütülen çalışmalar, projeler ve taleplere ilişkin brifing aldı.

Şehit Ailesini Ziyaret etti

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Cuma Namazı için Süleyman Şah Camii'ne geçen Vali Ünlü, Cuma Namazının ardından 1995 yılında Van’ın Gürpınar İlçesi Özlüce Köyü Köz Mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca pusuya düşürülerek şehit olan Jandarma Er Raşit Uzun’un annesi Hatice Uzun’u ve ailesini ziyaret ederek hatırını sordu, şehidimiz için dua etti.

Şehitlerimize ve onların çok kıymetli ailelerine şükran ve minnet borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Ünlü, şehit ailelerine her zaman kapısının açık olduğunu söyledi.

Kula Belediyesi'ne Ziyaret 

Programı kapsamında Kula Belediyesi'ni de ziyaret eden Vali Ünlü, burada Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli tarafından karşılandı. 

Ziyarette Kula Belediyesi'nin yürüttüğü proje ve çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi.  Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi iş birliğinde yürütülen Tarihi Kula Evleri restorasyon çalışmalarına ilişkin de ayrıntılı bilgi alan Vali Ünlü, restorasyonu devam eden ve tamamlandığında butik otel olarak hizmet vermesi planlanan 17 odalı Bekirbeyler Evi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Enver Ünlü, Kula programını ilçenin huzur ve güvenliği sağlamak için görev yapan Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret ederek tamamladı. 

Vali Ünlü'ye ziyaretlerde Manisa İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Zafer Tombul, Kula Kaymakamı Ahmet Ömer Özdemir, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel ve kurum amirleri eşlik etti.

Selendi İlçesine Ziyaret

Kula ziyareti sonrasında Selendi İlçesine giden Vali Enver Ünlü, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş‘tan ilçeye ilişkin brifing alan Vali Ünlü, Kaymakamlık Hizmet Binasında görev yapan personeli de ziyaret ederek, hatırlarını sordu.

Vali Ünlü ’den Gazimiz Oktay Yuca’ya Ziyaret

Vali Enver Ünlü, Selendi İlçesi ziyaretinde 2012 yılında Hakkâri’de meydana gelen helikopter kazasında Gazi olan J. Uzm. Çvş. Oktay Yuca'yı ve ailesini ziyaret etti. Gazimiz ve eşiyle sohbet eden, Gazimizin çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Ünlü, canları pahasına vatanı savunan gazilerimizden ebediyete irtihal edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.

Vali Enver Ünlü, Selendi İlçesinde de 7/24 görev esasıyla çalışan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret etti, görevlerinde başarılar diledi.

 



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Kula Haberleri 25.09.2023 16:30:00 447 0

Tarih: 25.09.2023 16:30

Haberi Sesli Oku

Kula Haberleri

Kula Haberleri Haberleri