Anahtar Kelimeler: Karadeniz’ Teşekkür Ziyaretleri

Vali Karadeniz’den Teşekkür Ziyaretleri

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ilimizden deprem bölgesine gönderilen yardımlar ve ilimize gelen depremzede vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar devam ediyor. Vali Karadeniz de yardım seferberliği sürecine katkı sağlayan kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilimizde ağır kayıplara sebebiyet veren deprem sonrasında bölgeye yapılan yardımlar ile ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın barınma ve diğer ihtiyaçlarını karşılama çalışmaları devam ediyor. Vali Yaşar Karadeniz de depremin ilk gününden beri depremin yaralarını sarmak üzere güzel bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla hareket eden Manisalılara teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Vali Karadeniz, bu kapsamda Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ve S.S. Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

İlk olarak Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ve yönetim kuruluna ziyarette bulunan Vali Yaşar Karadeniz, yaşanan depremler sonrası ilimizden deprem bölgesine gönderilen yardım faaliyetlerine büyük bir katkı sağlayan OSB yönetiminden çalışmalara ilişkin bilgi aldı, depremin ilk anından itibaren sağladıkları katkı ve destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Vali Karadeniz daha sonra S.S. Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı İbrahim Pekar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Karadeniz, ilimizde toplanan yardımların gece gündüz denmeden deprem bölgesine taşınmasına katkı sağlayan Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Karadeniz son olarak Yunusemre İlçesinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde kurulan Depremzede Kayıt Merkezi ve Yardım Toplama Merkezini de ziyaret ederek hayırseverler tarafından merkeze sağlanan yardımların durumuna ilişkin bilgi aldı. Vali Karadeniz, çocuklar için oluşturulan kitap ve oyuncak standında, depremzede çocuklar için oyuncak ve kitaplarını gönderen çocukların yazmış olduğu notları okudu. Depremin ilk gününden itibaren çocuk, genç ve yaşlı herkesin kendi imkanları ölçüsünde depremzedelere yardımcı olmak için büyük bir emek sarf ettiğini, millet olarak hep birlikte bugünlerin aşılacağını belirtti, yardım gönderen herkese teşekkür etti.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.03.2023 09:38:00 716 0

Tarih: 02.03.2023 09:38

Haberi Sesli Oku