MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve STEM Eğitimcileri Derneği öncülüğünde hazırlanan ABD Büyükelçiliği tarafından ikinci kez desteklenmeye hak kazan STREAM It Up-2 projesinin lansman toplantısı Vali Yaşar Karadeniz’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Holiday Inn Express Otel’de düzenlenen lansman toplantısına Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, öğretim görevlileri ve ilgililer katıldı.

Vali Yaşar Karadeniz törende yaptığı konuşmada projenin birinci aşamasında emeği geçen, başarılı sonuçların alınmasında gayret gösteren tüm hocalara ve projeye destek veren kurumlara teşekkürlerini iletti. İkinci projenin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik eden Vali Karadeniz, STREAM It Up-2 projesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra Vali Yaşar Karadeniz ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, STREAM It Up-2 projesinin hazırlanmasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür belgelerini takdim etti.

Lansman toplantısı STREAM It Up-2 projesinin açılış kurdelesinin kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve STEM Eğitimcileri Derneği öncülüğünde hazırlanan ve Regional English Language Office (RELO), Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, ENM Digital, LEGO Education, Teknokta Yenilikçi Öğrenim Çözümleri, NIAYS, Stellar Lab, Kendin Yap Atölyesi, Kodlamanisa, Extensa Digital Solutions ve Smyrna Games’in paydaş kurumlar olarak yer aldığı STREAM It Up-2 projesi ABD Büyükelçiliği tarafından ikinci kez desteklenmeye hak kazandı.

STREAM It Up-2 projesi ile öğrencilerin bilimsel gelişimini desteklemek, disiplinlerarası bir yaklaşımla gerçek yaşam sorunlarına çözümler sunmak ve uluslararası çalışmalar yapabilecek gençler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Proje kapsamında her bir ilden bir öğrenci olmak üzere 81 lise öğrencisine İngilizce, STREAM, Yapay Zekâ ve Metaverse çalışmalarının bütünleşik olarak yer alacağı eğitim sürecinin Eylül 2022-Haziran 2023 tarihleri arasında uygulanması planlanıyor.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.12.2022 17:24:00 522 0

Tarih: 07.12.2022 17:24

Haberi Sesli Oku