VALİ KARADENİZ ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da depremzedeler için bir seferberlik başlatılırken; Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, çalışmalara destek veren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, destekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyor. Vali Karadeniz, son ziyaretini Şehzadeler Belediyesi'ne yaptı. Vali Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Çelik, belediye başkan yardımcıları ile birlikte belediye önünde karşıladığı Vali Karadeniz'e bölgede ve Şehzadelerde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; “Bugün Sayın Valimiz belediyemizi ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin hemen akabinde Sayın Valimizin yönlendirmeleri doğrultusunda belediye olarak seferber olduk. Ciddi bir koordinasyonla bugüne kadar faaliyetlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle de Sayın Valimize başkan yardımcılarımız ile birlikte gerek bölgede gerekse ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili detaylı bir rapor daha sunmuş olacağız. Hizmetleri, katkıları ve nezaket ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise Başkan Çelik ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ederek, ziyaretine ilişkin şöyle dedi; "Bu büyük felakette tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyelerimiz de tam kadro deprem bölgesine destek olmada büyük gayret gösterdiler. Şehzadeler Belediyemiz de bu gayretin içerisinde yer aldı ve almaya da devam ediyor. Bu nedenle de iki haftadır fırsat buldukça hem ilçelerimizde hem il merkezimizde destek olan kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyorum. Bu arada bundan sonra da yapılması gereken işler varsa onları da konuşuyoruz. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Tüm Manisalılara teşekkür ediyorum."



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.02.2023 17:37:00 454 0

Tarih: 24.02.2023 17:37

Haberi Sesli Oku