AKHİSAR - Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluşma Toplantısına katılmak üzere Akhisar İlçesine giden Vali Yaşar Karadeniz, Şehit Osman Alp’in ailesine ve Çamönü Mahallesi Ertuğrul Özçubukçu Okuluna ziyarette bulundu.

Vali Karadeniz, Akhisar İlçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Karadeniz, ilk olarak ilçedeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda zaman zaman muhtarlar ve halk toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Karadeniz, bu toplantılarda dile getirilen istek ve taleplerin, ihtiyaçların ve eksiklerin ne olduğunun bilinip ona göre çalışmalar yapılması noktasında önemli olduğunu dile getirdi.

Muhtarların ve vatandaşların taleplerinin birinci ağızdan dinlenip bu konuların not alındığını söyleyen Vali Karadeniz, mevzuat ve devletin imkanları doğrultusunda bu konulara çözüm bulunmaya çalışıldığını, daha sonra yapılacak toplantılarda bu konularda yapılan çalışmaların takipçisi olunacağını ifade etti.

Toplantı kurum müdürlerinin söz alıp kendilerini tanıtmaları ve kurumlarının ilçede yaptıkları çalışmalar ve projelerine ilişkin bilgi vermesi ile devam etti. Daha sonra muhtarlar ve vatandaşlar tek tek söz alarak mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, istek ve taleplerini iletti.

Vali Karadeniz, Şehit Osman Alp’in Ailesini Ziyaret Etti

Vali Yaşar Karadeniz, muhtarlar ve halk toplantısı sonrası Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi olan Suriye’nin İdlib kentinde 10 Mayıs 2021 günü Türk Silahlı Kuvvetlerimizin konvoyuna gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp’in ailesini ziyaret etti.

Şehit Osman Alp’in Eşi Simge Alp ile sohbet edip hatırlarını soran Vali Karadeniz, Şehidimizin kızı 4 yaşındaki kızı Serenay ile de yakından ilgilendi. Şehit ailesine her zaman yanlarında olduklarını, millet olarak şehitlerimize büyük bir vefa borcumuz olduğunu söyledi.

Çamönü Mahallesini Ziyaret

Vali Karadeniz, Akhisar İlçesinde Çamönü Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarette Vali Karadeniz mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Karadeniz, mahallenin durumu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Çamönü Ertuğrul Özçubukçu İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Karadeniz, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Karadeniz, öğrencilerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Karadeniz, öğrencilerin ve okulun durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Vali Karadeniz’e İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Akhisar Kaymakam Sabit Kaya, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve ilgililer eşlik etti.

Akhisar Kaymakamlığını Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz, emekliye ayrılacak olan Kaymakam Sabit Kaya’ya da ziyarette bulundu. İlçenin durumu, yatırımlar, projeler ve faaliyetlere ilişkin Kaymakam Kaya’dan bilgi alan Vali Karadeniz, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Kaymakam Kaya’ya teşekkür ederek emekliliğinin hayırlı olmasını diledi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.01.2023 09:14:00 368 0

Tarih: 19.01.2023 09:14

Haberi Sesli Oku