Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Deniz Muhtarlarla Araya Geldi

SARUHANLI - Saruhanlı ’da 50 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Vali Ahmet Deniz, muhtarların sorunlarını dinledi ve ilçede yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kaymakam Necmettin Yalınalp, İlçe Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve daire amirleri katıldı.

Yaptığı konuşmada muhtarların devlet ile halk arasında köprü vazifesi gördüğünü ve demokrasinin en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden Vali Ahmet Deniz “Vatandaşın dertlerini dinliyorsunuz, sorunlarının çözümü için çaba harcıyorsunuz. Hangi işi yaparsak yapalım iyi yapmamız lazım. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir cihan imparatorluğunun mirası üzerine yokluklar içerisinde bir Cumhuriyet kurmuşuz. Kendimize güveneceğiz. Yunus Emre’nin, Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Mevlana’nın kardeşlik tohumları ektiği bu coğrafyada tek yürek olmamız gerektiğinin bilinci içerisinde olmalıyız. Farklılıklarımız olabilir ancak bizim ortak değerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın kutsallığıdır” diye konuştu.

-En Ücra Mahalledeki Çocuklarımızın Da Hiçbir Sıkıntısı Olmamasını İstiyoruz-

Manisa’yı eğitimde marka haline getirmeyi amaçladıklarını bu kapsamda bilim, sanat spor ve kültür alanında projeleri kapsayan MANEP 2023’ü hayata geçirdiklerini belirten Vali Deniz, bu projelerin başarıya ulaşmasında muhtarlar ve ailelere de önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Deniz, “En ücra mahalledeki çocuklarımızın da hiçbir sıkıntısı olmasın istiyoruz. Manisa, eğitim alanında en iyi iller arasında olmalı. Sizlerin ve ailelerin de bu konuda desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Saruhanlı Spor Alt Yapısına 3 Milyon TL’lik Ödenek

Eğitimin yanı sıra spora da önem verdiklerini ifade eden Vali Deniz, Gençlik Spor Bakanının Manisa’ya büyük destek verdiğini ve Manisa’da spor alt yapısında ciddi yatırımların yapılacağını söyleyerek Saruhanlı’ da ki alt yapı için yaklaşık 3 Milyon TL harcanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından söz alarak istek ve taleplerini aktaran muhtarlara ilgili kurumların temsilcileri tarafından bilgi verildi.

-Çevreyi Kirletenlere Af Yok-

Toplantı sonunda muhtarlardan ‘Sigarayı Sen de Bırak’ kampanyasını mahallelerinde anlatmalarını ve vatandaşların sigarayı bırakmaya teşvik edilmesini isteyen Vali Deniz, yine muhtarlık bölgelerinde ki boş arazilere moloz ve çöp döken kişilerin tespitinin yapılıp yetkili birimlere bildirilmesini istedi. Vali Deniz çevreyi kirletenlere taviz vermeyeceklerini belirtti.

Toplantı sonrasında Vali Deniz, trafik kazasında hayatını kaybeden Sarıçam Mahalle Muhtarı Osman Kabakçıoğlu için muhtarlar tarafından düzenlenen lokma hayrına da katıldı.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.12.2019 17:17:00 929 0

Tarih: 14.12.2019 17:17

Haberi Sesli Oku