MANİSA - Vali Ahmet Deniz, Manisa Kentpark’ta düzenlenen Manisa Spor Kulübünü tanıtım gecesine katıldı.

Törene Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra, Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, protokol üyeleri futbol camiası ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım töreninde ilk olarak söz alan Manisa Futbol Kulübü başkanı Mevlüt Aktan, “Bizler bu işi severek yapıyoruz, Manisa'da özlenen futbolu oynamaya geldik. Seyircimizi, hüznümüzde ve sevincimizde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Manisa’nın futbolda özlediği başarılara geri dönmesini arzu ettiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Futbol Kulübü çatısı altında 13 farklı kategoride çocuklara eğitim sunduklarını ve 1200 lisanlı 5000 üzerinde lisansız sporcuları bulunduğunu ifade ederek, “Bir olursak, birlikte olursak Manisa Futbol Kulübü hak ettiği yerde olacaktır” dedi. Başkan Ergün, yeni hedeflerinin Manisa’ya çok güzel ve modern bir stat kazandırmak olduğunu da söyledi.

Manisa Milletvekili Tamer Akkal emeği geçen herkese teşekkür etiği konuşmasında kendilerinin de yapılan çalışmalara desteklerinin tam olduğuna vurgu yaptı. 

Spor, Ülke ve Şehirlerin Tanıtımında Önemli

Sporun ülke ve şehirlerin tanıtımında çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Vali Ahmet Deniz “ Sporun birçok farklı dalı var bunların en önemlilerinden birisi de futbol. Futbol, Dünya’da öyle bir endüstri haline geldi ki ülkelerin ve şehirlerin tanıtımında çok önemli bir yer tutuyor. Arjantin ve Brezilya futbol sayesinde daha çok tanınıyor. Türkiye, Dünya 3’üncüsü olduğunda Dünya’nın birçok yerinde milyonlarca insanın sevgi gösterilerini gördük” dedi. 

Kendi Gençlerimize Güvenip, Onlara İmkân Tanımalıyız

Sporda başarının sağlanması için spor yatırımlarının yapılmasının yanında futbol kulüplerinin altyapılarına önem vermeleri gerektiğine de vurgu yapan Vali Deniz “Sporda başarı elbette çok önemli ve kıymetli. Başarıyı sağlamak için yatırım yapılması ve kulüp altyapılarına önem verilmesi gerekli. Manisa Futbol Kulübünün özellikle futbol altyapısına verdiği önemi ve Büyükşehir Belediyemizin bu konuda verdiği desteği çok kıymetli buluyorum. Türkiye’de son yıllarda çok güzel spor yatırımları yapıldı.  Bizde şehrimizde, spor altyapısını güçlendirerek gençlerimize güzel imkânlar sunma arzusundayız. Yetenekli ve başarılı birçok gencimiz var. Bizler gençlerimize güvenip, onlara bu imkânları tanımalıyız. Manisa Futbol Kulübünü gönülden kutluyorum, Manisa’nın hak ettiği Süper Lig’e çıkmasını temenni ediyorum.  Sporun, bizleri birleştirerek tek yürek haline getirmesini, sporda şiddet ve küfrün olmamasını diliyorum ” dedi.

Tanıtım gecesinde, Manisa Futbol Kulübünün logosu ve kullanacağı formaların tanıtımının yapılmasının ardından Akademi Bölgesel Ligde Şampiyon olan U 15 ve 1350 takım arasından Türkiye Şampiyonu olan U 14 takımı sahneye çıkarak protokol ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.08.2019 17:54:00 0

Tarih: 28.08.2019 17:54

Haberi Sesli Oku