Türk Eğitim-Sen, İftar yemeğinde Buluştu

Türk Eğitim-Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği üyeler ile İftar Yemeği´nde buluştu.

Meydan oğlu Restoran Yemeğe Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Bülent Tekin, Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Müdürü Nuri Güncan öğretmenler ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından Türk Eğitim Sen Saruhanlı ilçe Başkanı Serdar Sevinç bir koşma yaptı.

Serdar Sevinç konuşmasında şunları kaydetti; ?Kişileri ve kurumları yaşatan ilkeleri ve duruşlarıdır. Türk Eğitim-Sen, İlkemiz önce ülkemiz ilkesi ile yola çıkmış; güne göre güce göre duruşunu ve ilkelerini değiştirmemiş gücünü kanunlardan ve üyelerinden almaktadır. ?Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız? sloganıyla çıktığımız sendikal mücadelede ülkemizin ve üyelerimizin çıkarları dışında hiçbir önceliğimiz olmaksızın sizlerden aldığımız güçle sizin için mücadele ediyoruz. Bu güne kadar verdiğiniz destek ve güç ile hak mücadelemize devam ettik bundan sonra da öyle olacak. Bizi biz yapan en önemli özelliklerimizden birisi de vefadır. Askerlerimiz polislerimiz şehit oluyor son olarak 9 Haziran günü Batman´da karne töreninden dönerken hain teröre şehit verdiğimiz Stajyer öğretmenimiz meslektaşımız Şenay Aybüke öğretmenimize Allah´tan rahmet diliyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.?

İftar programında konuşan Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay ise, ?On bir ayın sultanı; rahmet, bereket ve mağfiret ayı ramazanı şerifin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dualarınızı ve oruçlarınızı Allah kabul etsin. İftarınız hayırlı olsun. Allah, ağız tadı, gönül huzuru, sağlık ve mutluluk versin. Bizleri sizlerle buluşturan Akhisar ilçe temsilcimize ve yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Akhisar ilçe temsilciliğimizin geleneksel hale getirdiği bu yılsonu yemeğinin 20.sinde sizlerle birlikte, aynı ortamı, aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli dostlar, zor bir süreçten ve dönemden geçiyoruz. Sendikal mücadelemizin zorluğunu ve bu zorluğun yanında nelerle uğraştığımızı hepimiz iyi biliyoruz. Biz, bu yolda ne zor olanı seçtik ne de kolay olanı. Biz, doğru olanı seçtik. Onun için doğrudan ve haklıdan yana olmanın zorluğunu yaşarken onurunu ve gururunu da yaşıyoruz. İşte bizler, sizlerin desteğiyle bunu başarmaya çalışıyoruz. Kendinizle ne kadar gurur duysanız, ne kadar övünseniz azdır. Çünkü siz, her türlü teklife, tehdide, baskıya ve korkuya papuç bırakmadınız. Çünkü siz, küçük hesaplar peşinde koşmadınız, günübirlik beklentiler içinde olmadınız, kişisel çıkarlar doğrultusunda davranmadınız. Çünkü siz, her türlü haksızlık, adaletsizlik, usulsüzlük karşısında dimdik durdunuz. Çünkü siz, sendikacılığın değersizleştirildiği, çalışanların siyasete ve bürokrasiye pazarlandığı bir dönemde adam gibi adam oldunuz. Sizlerin bu asil ve onurlu duruşu ve tercihi, Türk Eğitim Sen´i Sendikacılıkta ?Gerçek Dost, Doğru Adres? yaptı. Şeklinde konuştu.

Türk Eğitim Sen´in her kademesinde görev alan tüm üyelerin adeta tarih yazdığını ifade eden Altay sözlerini şöyle sürdürdü; ?Gönültaşlarımızın ve üyelerimizin sergilediği onurlu, yürekli ve ilkeli duruş ve tercih, herkesin harcı değildir. Türk Eğitim Sen´in her kademesinde görev alan değerli üyelerimiz ve yöneticilerimiz, sendikacılığın ve sendikalı olmanın ne olduğunu herkese gösteriyor. Bizimle olan, bizimle olmaktan onur ve gurur duyan bu arkadaşlarımız, her türlü övgüyü ve takdiri hak ediyor. Üyelerimizden iş yeri temsilcilerimize, ilçe yönetimlerimizden şube yönetimimize kadar teşkilatımıza büyük bir adanmışlık ve inançla emek veren tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli yol arkadaşlarımla, onurlu ve yürekli üyelerimizle gurur duyuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bizlerlesiniz, iyi ki birlikteyiz. Selam olsun bizlerle yürüyenlere, Selam olsun bize gönül verenlere, Cesur yüreklilere, dik duruşlulara, Adam gibi adamlara, selam olsun. Sağ olun, var olun, Allah´a emanet olun.?

İftar yemeği ve Konuşmalardan sonra Grup Ezgi tarafından Tasavvuf müziklerinden örnekler sundular.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.06.2017 14:59:33 635 0

Tarih: 16.06.2017 14:59

Haberi Sesli Oku