SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı tarihinde ilk kez Bölgesel Lig Grup Müsabakaları kapsamında rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Final maçları ise 20 Haziran Pazar günü oynanacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2020- 2021 Voleybol Sezonu Bölgesel Lig Grup Müsabakalarında oynayacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 10, 11 ve 12 Haziran tarihlerinde grup maçlarına çıkacak. Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Soma Spor ile 10 Haziran, Seramiksan Spor ile 11 Haziran, Yunusemre Belediyesi ile de 12 Haziran’da kıran kırana mücadele edecek. Manisa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşmalar saat 15:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Erdal Kurç, “Takımımız ilk kez Bölgesel Ligde mücadele edecek. 10, 11 ve 12 Haziran’da oynayacağımız maçlarda rakiplerimizi yenerek grubumuzu birinci olarak tamamlamayı hedefliyoruz.  20 Haziran’daki final maçından da galip ayrılarak bir üst lige adımızı yazdırmak istiyoruz. İddialı ve kendine güvenen bir takımız. Oynayacağımız bütün maçlardan galip takım olarak ayrılacağımıza inanıyoruz. Desteklerinden dolayı Başkanımız Çetin Akın, Başkan Yardımcımız ve Asbaşkanımız Fırat Honaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın ise, “Kadının her alanda ortaya koyduğu güce ve başarıya sonuna kadar inanıyoruz. Bu sebeple kadınların ekonomik, sosyal, siyasal alanlarda olduğu gibi sporda da temsiliyetlerinin artması adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Kurulduğu günden bu yana ilk kez Bölgesel Ligde Turgutlu’muzu temsil edecek Belediyemiz Kadın Voleybol Takımına sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman ve her koşulda kadın sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 



Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığında terörle mücadele kursu gören 38. dönem kursiyer uzman erbaşlar yemin etti.

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Motosikleti ile kaza yapan 17 yaşındaki Arda Kara, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

Ahmet Mete İnce, 493.9643 puan alarak Sarıgöl ilçe birincisi olurken, bu puanla ilçede bugüne kadar ulaşılan en yüksek başarıya imza attı.

Tek yanlışla Türkiye birinciliğini kaçırdı

Alaşehir ilçesinde marangozluk yapan 2 çocuk babası sabah saatlerinde iş yerinde ölü bulundu.

İş yerinde hayata gözlerini yumdu

Sarıgöl Ovası’nda 2025 yılı erkenci üzüm alımları başladı.

Sarıgöl Ovası’nda erkenci üzüm alımları başladı

Ertuğrul Kabaş, Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Serdar Kabaş’ın acı günü

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Karadenizliler Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetimini konuk etti.

Karadenizlilerden Başkan Balaban’a teşekkür

Savaş gemisi döşeme ve minderlerinden süper lüks yatlara

Hayalini teknelerde gerçekleştirdi

Kene kabusu memlekette 11 can aldı. Son olarak 59 yaşındaki vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tehlike çanları çalıyor: Görünmeyen kabus can almaya devam ediyor!

Çevredeki esnafın ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeği hastaneye kaldırırken bebeğini çöpe atan kadın ise gözaltına alındı.

Evde doğurduğu bebeğini çöpe attı: Böyle vicdansızlık görülmedi

Korkunç cinayetle ilgili sır perdesi aralanıyor. Mustafa Ercan'ın ifadesi ortaya çıktı.

Diş hekimini katletmişti: Cinayette sır perdesi aralanıyor

Uşak'ın Ulubey ilçesinde kayıp olarak aranan 75 yaşındaki adam ölü olarak bulundu.

Kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Kocaeli'nde Y.G. tartıştığı üvey oğlu Ferhat B.'yi göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Ferhat B.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Tartıştığı üvey oğlunu göğsünden bıçakladı!

Antalya'da görevli polis memuru Bekir Tatlı (37), ailesiyle birlikte tayininin çıktığı Adıyaman'a giderken Konya'da kaza yaptı.

Kahreden kaza! Polis memuru tayine giderken ailesi can verdi!

Bilimsel araştırmalar ve uzman görüşleri, sindirimi hızlandıran altı süper besini ortaya koydu. Bu besinler, bağırsak sağlığınızı desteklerken metabolizmanızı da ateşledi.

Mideyi rahatlatan altı mucize! Sindirimi hızlandıran gizli kahramanlar

MasterChef 2025'te ana kadro için 14 yarışmacının yarıştığı akşamda; önlüğü kazanan ilk kişi belli oldu.

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.06.2021 10:43:00 884 0

Tarih: 10.06.2021 10:43 Güncelleme: 10.06.2021 10:43
Haberi Sesli Oku
12.07.2025 12:41:00