SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin pek çok noktasında çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’de bir ilk olan soğuk asfalt yama aracıyla yol sorununu en hızlı ve etkili şekilde çözerken dört farklı noktada ise parke döşeme ve tamiratlarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de gerçekleştirdiği çalışmalarla Selvilitepe Mahallesine yeni yürüyüş yolu kazandırıyor.

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuk asfalt yama aracılığıyla Mustafa Kemal Mahallesi Setüstü Sokak ve Yeni Mahalle Son Sokakta asfalt yama çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler tarafından ayrıca Yiğitler Mahallesi Kelleci Sokakta yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Musacalı ve Sinirli Mahalleleri ile Ergenekon Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesinde parke tamiratları da yine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Selvilitepe Mahallesine yeni yürüyüş yolu

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selvilitepe Mahallesi Irmak Sokakta yer alan parkta yürüyüş yolu yapımına başladı. Yürüyüş yolunun tamamlanmasının ardından bölge sakinleri, sağlıklı bir yaşam için günlük spor egzersizlerini daha rahat yapma imkanına sahip olacaklar. Niyazi Üzmez Camisinin iç ve dış cephe boyama çalışmaları bir yandan devam ederken Sevinç Parkı’nın aşağı bölgesinde yer alan parkın zeminine kauçuk döşeme çalışmaları ekipler tarafından tamamlandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Belediyemiz bünyesine dahil ettiğimiz soğuk asfalt yama aracımızla Setüstü Sokak ve Son Sokakta ekiplerimizin tespit ettiği noktalarda asfalt yama çalışmalarımızı ivedilikle tamamladık. Bununla birlikte yayalarımızın ve araç sürücülerimizin yol güvenliğini korumak adına kendi imkanlarımızla yol yenileme, parke döşeme ve tamirat çalışmalarımızı koordineli olarak titizlikle yürütüyoruz. Turgutlu’muzda sağlıklı yaşam alanlarını artırmaya yönelik çalışmalarımıza ise bir yandan devam ediyoruz. Selvilitepe Mahallemize kazandıracağımız yeni yürüyüş yoluyla vatandaşlarımızın daha konforlu bir şekilde yürüyüş yapmalarına imkan sağlayacağız. Çalışmalarımızın Turgutlu’muza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 22.09.2021 18:06:00 0
Tarih: 22.09.2021 18:06 Güncelleme: 22.09.2021 18:06
Haberi Sesli Oku