SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi iş arayan vatandaşlarla personel arayan firmaları bir araya getiriyor. Turgutlu Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktası sayesinde son üç aylık dönemde 600 kişi iş sahibi oldu.

Pandemi süreciyle birlikte daha da artan işsizlik sorununa Turgutlu Belediyesi çözüm buluyor. Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. tarafından yürütülen süreç kapsamında Manisa, İzmir ve Turgutlu’daki firmalar ile vatandaşların bir araya gelmesi sağlanıyor. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasının 6. katında yer alan toplantı salonunda yapılan görüşmeler ise pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştiriliyor. Turgutlu’daki istihdam sorununa yönelik sürdürülen çalışmalar sayesinde ise son üç ayda 600 kişi Turgutlu Belediyesi aracılığı ile iş buldu.

İş arayışında olan Turgutlular ise https://www.facebook.com/turgutlubelediyesiskur ve https://www.facebook.com/turgutlubelediyesi adreslerini takip ederek kendilerine uygun niteliklerde olan iş ilanlarına ve iş görüşmelerinin detaylarına ulaşabilirler.

Turgutlu’daki işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, “Ülke ekonomimizin kötü gidişatı ve pandemi tüm ülke çapında olduğu gibi, maalesef şehrimizde de bir çok kişinin işsiz kalmasına, iş sıkıntısı çekmesine neden olmuştur. Belediyemiz bünyesinde pandemi kurallarına uygun oluşturduğumuz noktada, personel arayışında olan firmalar ile iş arayışında olan vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Manisa Organize Sanayi Bölgesinde, İzmir ve Turgutlu’da bulunan özel sektör firmalarıyla iş birlikteliği içerisine girerek, vatandaşlarımızın en kısa zamanda işsizlik sorunlarını gidermeleri konusunda ciddi adımlar attık. İş arayışında olan vatandaşlarımız, sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, açılan ilanlarda kendilerine uygun niteliklerde olan ilanları görebilirler ve iş görüşmelerinin detaylarına ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Personel A.Ş. Müdürlüğümüz bünyesinde iş arayan vatandaşlarımızla personel ihtiyacı olan firmalarımızı bir araya getiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışma sayesinde, son üç ayda 600 vatandaşımızın istihdam edilmesini sağladık. Turgutlumuzda personel istihdamına yönelik çok daha güçlü ve etkin bir şekilde devam ettirecek olduğumuz bu çalışma sayesinde toplumumuzun kanayan yarasına merhem olmaya, işsizlik sorununa çözüm bulmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi her şey çok güzel olacak” dedi.



Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Evinde ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün sakladı

Uyuşturucu için para isteyen oğlunu, çıkan tartışmada öldürdü

Sokak ortasında kanlı hesaplaşma! 1 ölü, 1 yaralı

Oto boyacısı, müşterisini bıçaklayarak öldürdü! Sebebi incir çekirdeğini doldurmaz

Annesini öldürüp karakola gitti

Eşini öldürdükten sonra intihar etti: Öldürülen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu

Kan donduran cinayet! 14 yaşındaki kızının gözü önünde eşini öldürdü

Diş hekimi evinde ölü bulunmuştu... Eşi ve 2 kişi gözaltına alındı

71 yaşındaki eşini öldürdü! Katil kocadan kan donduran ifade!

Saman balyalarının altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 17.10.2020 10:49:00 0

Tarih: 17.10.2020 10:49

Haberi Sesli Oku