EKONOMİ - 1977 yılından bu yana dünya otomotiv endüstrisi için sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu´nun Manisa 2 Fabrikası, yüksek kaliteli üretim ve müşteri memnuniyetinde mükemmelliğin dünya standartlarında karşılığı olan Ford Q1 Sertifikası´nın sahibi oldu. Standard Profil Grubu CEO´su Turhan Semizer, 2016 yılında Fas´ta yer alan Tanca Fabrikasının ardından Manisa 2 Fabrikası´nın da Ford Q1 Sertifikası almasının gururunun altını çizerek ?Bu ödül aynı zamanda Manisa´daki varlığımızın sağlamlaşması ve global projelerin Manisa´ya gelmesi anlamına da geliyor? dedi.

Standard Profil Grubu´nun Manisa 2 Fabrikası, Ford´un tedarikçileri ile paylaştığı ve global prestije sahip Ford Q1 Sertifikasını almaya hak kazandı. Üretim süreçlerinde yüksek kaliteli üretimin yanı sıra müşteri memnuniyetinde mükemmelliği yakalayan tedarikçilere Ford tarafından verilen Ford Q1 Sertifikası için Manisa 2 Fabrikası´nda bir ödül töreni düzenlendi. Törene Manisa 2 Fabrika Ford üretim hattı ekibi başta olmak üzere Standard Profil çalışanları ve yöneticileri katıldı. Ford Otosan´ı temsilen Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Güven Özyurt ve ekibinin katılığı törende Standard Profil Grubu CEO´su Turhan Semizer, Kaliteden Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı Volkan Deveci ve Manisa 2 Fabrikası Genel Müdürü Ergenç İneler de hazır bulundu. 

Törende ilk olarak söz alan Standard Profil Grubu Manisa 2 Genel Müdürü İneler, Ford Q1 Sertifikası ile üretimdeki kalite yaklaşımı ve anlayışının tüm dünya için tescillendiğinin altını çizdi: ?Grubumuzun en genç ve dinamik ekibi ile birlikte, her fırsatta önceliğimiz olan kalite anlayışımızı artırmak için gece-gündüz demeden çalıştık. Nihayetinde emeklerimizin karşılığında Ford Q1 Sertifikasını hep birlikte almayı başardık. İlk günden itibaren inanarak çalışan tüm operatör arkadaşlarım başta olmak üzere, bu süre zarfında çalışan, destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım.? 

İneler´in sahneye davet ettiği Ford Cam Kanal Çapak Alma Operatörü Meriç Ayşe Gücümen ise yaptığı konuşmada ekip arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini aktarmaktan duyduğu gururu iletti. Gücümen,?Müşterimiz ve yöneticilerimiz huzurunda emeğimizin karşılığını almaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz kalitemizi ve performansımızı artırarak, bu başarıyı daha yükseklere taşımak? dedi. 

Dünya çapında prestije sahip olan Q1 belgesinin önemine değinen Standard Profil Grubu CEO´su Turhan Semizer: ?Manisa 2 Fabrikamızın almaya hak kazandığı Ford Q1 Sertifikası ile üstün kalitemiz, müşteri memnuniyeti anlayımız ve yüksek standartlarımız bir kez daha tescillenmiş oldu. Fas´taki Tanca Fabrikamızın ardından bu yıl ikinci kez bir üretim tesisimiz Ford Q1 Sertifikası ile ödüllendirildi. Bu başarı için projede canla başla çalışan ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Bu ödül aynı zamanda Manisa´daki Standard Profil Grubu varlığının sağlamlaşması anlamına da geliyor.?

Ford Otosan Satınalma Genel Müdür Yardımcısı Güven Özyurt, Q1 Sertifikası´nı bu süreçte çalışan tüm ekip adına Operatör Meriç Ayşe Gücümen´e takdim ederken yaptığı konuşmada, Türkiye´de doğup dünya çapında bir marka olmayı başaran Standard Profil Grubu´nun ülkemizi temsil etmesinden duydukları mutluluğu ifade etti. Ford Otosan olarak Standard Profil ile çalışmalarından duydukları memnuniyeti aktaran Özyurt, ?Q1 Sertifikasını kazanmak zor, devam ettirmek ise daha da zor. Standard Profil Manisa 2 Fabrikası ile yakaladığımız bu kalite seviyesini daha da yükseklere taşıyarak, birlikte yeni işlerde çalışacağımıza inancım tam? dedi.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 14.10.2016 09:03:42 990 0

Tarih: 14.10.2016 09:03

Haberi Sesli Oku