Anahtar Kelimeler: 0

Manisa milletvekilleri ile Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Manisa milletvekilleri ile Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yayımladığı kutlama, basın çalışanlarının zorlu görevlerini yerine getirirlerken, geleceklerinin patronların iki dudağının arasında olmaması gerektiğini ve bu konuda gazetecilerin özlük haklarının daha da iyileştirilmesi için önemli gayretlerinin olduğunu belirtti.

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş da bir ülkenin gelişmesinin, özgür, güçlü, yol gösterici, rahatça gördüğü eksiklikleri dile getirebilen, her türlü baskıdan uzak bir basınla mümkün olabileceğine işaret ederek, "Basın özgürlüğünün ve basın çalışanlarının haklarının korunması kadar bu özgürlüğün istismar edilmemesi, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerde basın çalışanlarımız açısından vazgeçilmez ilkeler olmalıdır" dedi.

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de gazeteciliğin haber vermenin, haberi duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında, günlük hayatın vazgeçilemez bir öğesi olduğunu kaydetti.

 

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise tarafsız ve bağımsız bir basın anlayışının, Türkiye`de her zamankinden daha fazla önem kazandığını ifade ederek, mesajında "Bugün, Türkiye`de gazetecilik, yürütülmesi en zor mesleklerden biri haline gelmiştir. Gazetecilerin özlük hakları gün geçtikçe ellerinden alınmakta, düşük maaşlar altında ve ağır mesai koşullarında çalışan basın emekçileri, bir de siyasal baskı, iftira ve linç kampanyalarına maruz kalmaktadır" görüşlerine yer verdi.

 

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay da gazeteciliğin fedakarlık isteyen zor şartlarda yapılan bir meslek olduğunu belirterek, "Zor şartlarda, kamu yararına görev yapan gazeteciler her türlü desteğe ve övgüye layıktır" dedi.

 

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü yayımladığı mesajla kutladı.

 

Vali Daşöz, günün her saati, zor şartlarda çalışarak halkın haber alma ihtiyacını gideren, halkın talep ve beklentilerini idarecilere yansıtarak kamu görevini yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti.

 

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de basının halkın haber alma hakkının teminatı olduğunu belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutladı.

 

Haber Merkezi



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 10.01.2013 17:12:15 367 0

Tarih: 10.01.2013 17:12

Haberi Sesli Oku