SİMAV FEN LİSESİNİN ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ VE ‘YIL SONU KERMESİ’NE YOĞUN KATILIM

Kütahya’nın Simav ilçesinde, üniversite adayı öğrencilerin “Umutları gerçekleştiren okul” olarak adlandırdığı Simav Fen Lisesinin ‘Bahar Şenliği’ ve ‘Yılsonu Kermesi’ festivale dönüştü. 

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin katılarak şenliği festivale döndürdüğü bir dizi etkinlik, okulun müzik enstrümanı kullanan öğrencilerinin müzik öğretmenleri Görkem Koç eşliğinde çalarak seslendirdikleri şarkılardan oluşan konserle başladı.  Görsel Sanatlar Öğretmeni Ziya Erkan’ın öğrencilerinin karakalem eserlerinin yer aldığı Resim Sergisi birbirinden ilginç portrelerle dikkat çekerken, okul bahçesine kurulan Simav Ertuğrul Gazi Yörükler Derneğine ait Yörük Çadırı, Simav’ın protokol üyelerinin, davetlilerin ağırlandığı, programın baştan sona izlendiği festival çadırı oldu.

Kermese katılan tüm misafirler okul öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı bilimsel etkinlik ve çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu.

Fen Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içeceklerle şölen alanında kızgın saclarda pişirilen yöresel gözlemeler, lokma, tost gibi yiyeceklerin hem ikram hem de okul yararına satışlarının yapıldığı müstesna programda Fen Lisesi Müdürü Engin İren, geçmişten günümüze sürdürülen programları geliştirerek devam ettirme gayretinde olduklarını, programa katılan başta protokol üyeleri olmak üzere herkese ve etkinliğe renk katan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Program, Okul bahçesini dolduran öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte müzik eşliğinde oynamaları ve Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin de katıldığı halat çekme yarışmasıyla daha da renklendi.

Okulun etkinliğine, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Kanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Özcan,  Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi Müdürü Murat Fazıl Akkoç, Tavşanlı Fen Lisesi Müdürü Hacer Bozat, Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği Başkanı Hasan Basri Çetin, Esenevler Mahallesi Muhtarı Selahattin Demirel, İlçe Merkezindeki okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile mahalle sakinleri katıldı. ADİL AKA



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 2.06.2023 15:39:00 903 0

Tarih: 02.06.2023 15:39

Haberi Sesli Oku